Cati, fiica lui Vali Vijelie, a facut furori pe litoral, zilele trecute, cu bolidul pe care celebrul manelist I l-a facut cadou anul trecut. Alaturi de o prietena, Cati a ajuns la Mamaia, unde s-a distrat pe cinste.

Ajunsa in exclusivista statiune de pe litoral, Cati si-a parcat bolidul, apoi, alaturi de prietena ei, a descins intr-un restaurant cu specific grecesc. De acolo, cele doua fete au ajuns la hotel, unde s-au pregatit pentru mega-petrecerea de seara, potrivit spynews.ro.

Vali Vijelie dezvaluia, anul trecut, atunci cand i-a cumparat masina fiicei lui, ca nu-i da voie acesteia sa o parcheze, ostentativ, chiar in fata scolii. „Am zis ca o fata am si trebuie sa ii fac slabiciunea. I-am spus: . Pentru ca un profesor munceste o viata intreaga si nu poate sa isi permita sa isi cumpere asa ceva.

Niciodata nu trebuie sa fii mandra de ce ai. Nu e a ta, e a ta ca e cadou de ziua ta, dar trebuie sa intelegi cum trebuie sa te porti. da, i-am spus sa nu parcheze la scoala, sa parcheze mai departe, sa mearga pe jos, sa nu deranjeze. fata a facut exact ce i-am spus eu. A inteles si nu iese din cuvantul meu”, a declarat Vali Vijelie la Antena Stars.

Vali Vijelie, concerte in State si in Canada

Vali Vijelie a avut un turneu incarcat anul acesta, in Statele Unite si Canada, unde i-a delectat cu melodiile lui pe romanii stabiliti departe de patrie. La 20 de ani de la prima sa plecare peste Ocean, Vali Vijelie a bifat un turneu in SUA, cu spectacole in sali mari, in cele mai importante metropole de pe continentul amintit.

coral