Andreea Balan a avut una o nunta ca-n povesti, asa cum si-a dorit, iar nasii de cununie au vrut ca ea si George Burcea sa tina minte acest eveniment pentru tot restul vietii lor. Asa ca le-a oferit o amintire de neuitat chiar in ziua ceremoniei.

Alaturi de prietenii si rudele lor, Andreea Balan si George Burcea au petrecut la nunta lor de basme pana dimineata. Surprizele s-au tinut lant in ziua cea mare, iar una dintre cele mai neasteptate a venit din partea nasilor Aurelian Temisan-Monica Davidescu.

Nasii au avut grija ca in aceasta zi, cei doi soti sa fie cei mai fericiti oameni de pe pamant. Pentru ca ziua de 15 septembrie sa ramana mereu impregnata in inimile mirilor, Aurelian si Monica le-au oferit lumanari de nunta pe care le-au scris un mesaj emotionant.

„Sa purtati mereu in suflet amintirea zilei in care destinele voastre s-au unit. Sa nu uitati promisiunile care v-au apropiat. Sa va acordati respect, sa aveti incredere, sa fiti prieteni, sa va iubiti. Cu dragoste, va suntem alaturi in drumul vostru spre viitor. Ai vostri, Aurelian si Monica”, au scris cei doi nasi pe lumanari.

Pe langa mesajul emotionant si sfaturile scrise pe lumanarea oferita de nasi, acestia au tinut sa fie imprimata si o fotografie cu Andreea Balan si George Burcea.  Andreea Balan si-a denumit evenimentul ”nunta si botez in paradis”, iar ca domnisoare de onoare, ea a avut placerea ca dansatoarele ei sa-i fie alaturi in aceasta zi pe care si-o va aminti toata viata. Petrisor Ruge nu a fost uitat, astfel ca, Andreea Balan i-a cerut sa-i fie alaturi lui George din postura de cavaler de onoare.

 

coral