Andreea Tonciu si-a schimbat complet viata si atitudinea, iar dupa ce a disparut – o buna perioada de timp – din lumina reflectoarelor, a decis sa dea o lovitura de imagine la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D.

Din postura de concurenta, chiar daca a mai ”umblat” pe la fotografiile din emisiune, apeland la Photoshop, motiv pentru care a fost criticata de fani, Andreea Tonciu are planuri mari si doreste sa fie, tot timpul, in pole-position. Bineinteles, nu au lipsit si unele momente tensionate, rivala sa – Maria Ilioiu – fiind decisa sa nu accepte niciun afront din partea Andreei. Ceea ce ridica audienta emisiunii, fireste.

Potrivit informatiilor furnizate de impact.ro, Andreea Tonciu nu a fost acceptata in emisiune decat cu conditia de a… slabi 10 kilograme. Dar vedeta nu a facut un pas inapoi, asa ca totul s-a finalizat cu succes, ceea ce a transmis foarte clar ca Andreea este hotarata sa ”rupa gura targului”.

Andreea Tonciu primeste bani ”frumosi” de la Kanal D

Andreea Tonciu si Maria Ilioiu aduc rating pentru Kanal D dupa ce au dezgropat securea razboiului televizat si si-au aruncat replici dure. Dar asta face deliciul celor care urmaresc emisiunea, iar responsabilii nu pot decat sa-si frece mainile de bucurie. In ceea ce priveste remuneratia, ea este, vorba lui Caragiale, ”dupa buget”. Daca ne raportam la anii trecuti – atunci cand nu era vorba despre vedete in platou -, concurentele primeau de la Kanal D undeva intre 200 si 300 de euro… lunar.

Vedetele de acum si-a negociat prestatia in platoul emisiunii, asa ca sumele au crescut, iar diriguitorii postului au fost nevoiti sa bage mainile ceva mai adanc in buzunare. In consecinta, Andreea Tonciu si colegele ei primesc intre 500 si 1000 de euro. Dar nu lunar, ci saptamanal, cele mai bine platite fiind Andreea Tonciu, ”rivala” Maria Ilioiu si Raluca Tanase.

coral