Ies la iveala informatii socante din relatia Andreei Balan cu George Burcea. Se pare ca in urma cu ceva timp, intre cei doi a existat un episod destul de neplacut, care ar fi avut loc la scurt timp dupa ce Andreea Balan a trecut prin probleme grave de sanatate, dupa nastere. Motivul: criticile pe care Andreea le primea, la momentul respectiv, dar si postarea Iuliei Albu, in care cantareata era pusa la zid si acuzata ca se foloseste de problemele de sanatate, pentru a atrage atentia.

In luna aprilie a anului trecut, intre Andreea Balan si George Burcea a existat un episod extrem de neplacut. Se pare ca (inca) sotul artistei a avut o criza de nervi ca in filme, dupa ce Iulia Albu s-a grabit sa o puna la zid pe artista, spunand despre ea ca nu are un comportament tocmai ok si ca ceea ce expune in mediul online legat de starea ei de sanatate sunt doar lucruri prin care isi doreste numai sa atraga atentia.

La momentul respectiv, George Burcea a reactionat si a lasat un comentariu destul de acid la postarea pe care Iulia Albu a facut-o, pe contul ei de Facebook. Burcea a criticat-o pe Iulia Albu si i-a spus cateva cuvinte dure, pentru a-i inchide gura.

Inchei aici un capitol frumos si cu tine… gata, relatia noastra s-a terminat. Te parasesc, dobitocule ce esti. Fumeaza ce vrei, dar sigur n-as fuma vreodata ce ai tu… Chestia aia e proasta, iti spun… Vrei ceva bun, scrie-mi in privat si te rezolva baietu`”, a scris George Burcea, punand astfel punct controverselor cu privire la postarea Iuliei Albu, conform wowbiz.ro.

George Burcea, scandal monstru in casa, inainte sa fie prins drogat la volan

Zilele trecute, mai exact pe 21 februarie, George Burcea a iscat acasa un scandal de proportii si se pare ca a fost nevoie de interventia oamenilor legii. In urma crizelor facute, sotul Andreei Balan a ajuns la sectia de politie, dar a plecat acasa la scurt timp, dupa ce politistii nu au vazut nimic in neregula la el. Cu toate acestea, cateva ore mai tarziu, Burcea avea sa ajunga din nou la sectie, dupa ce Politia Rutiera l-a prins drogat cu cocaina, la volan.

 

coral