Adriana Ichim, femeia cu care Ion Țiriac s-a iubit la începutul anilor 1990, a oferit detalii despre relația pe care a avut-o cu miliardarul român. Fostul manechin a dezvăluit ce obișnuia să facă omul de afaceri după fiecare noapte de amor.

Ion Țiriac, dat de gol de o fostă iubită

Adriana Ichim a vorbit, într-un interviu, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Femeia a scris şi o carte, în care Ţiriac este personaj. Cartea se intitulează „Manechin în două lumi”.

Fostul model îl descrie pe miliardarul care deține clubul Sportiv Stejarii Country Club ca fiind un om fără sentimente.

Despre „el“. Este un „el“. Nu despre domnul Ion Ţiriac. Eu l-am numit „el“, pentru că din punctul meu de vedere nu merită mai mult.

Din perspectiva poveştii de dragoste este un „el“ pe care l-am visat, dar n-are nicio legătură cu iubitul pe care l-am avut. El nu ştie să iubească. Capacitatea bărbaţilor de-a iubi e oricum foarte mică. Dar la el e şi mai mică decât în mod normal.”, a spus Adriana Ichim, pentru okmagazine.ro.

”Mie nu mi-a plăcut să-l tot caut”

Adriana Ichim susține că Ion Țiriac este un om rece, care nu știe să iubească. Omul de afaceri s-ar fi închis în el în urma unor traume din copilărie, conform spuselor ei.

Noi ne-am nimerit şi prost. El cu foarte puţină forţă de iubit, eu cu foarte multă. Plus că el era la începutul succesului în afaceri. Atunci îi plăcea să devină un personaj important. Eram ambii foarte mult timp plecaţi în direcţii diferite. Mi-a spus un lucru important după ce s-a terminat relaţia. Mi-a spus că dacă aş fi vrut să fie o relaţie mai puternică ar fi trebuit să lupt. Eu n-am luptat pentru că nici eu nu ştiam ce este. El era omul care m-a instigat să fac foarte multe, ca să-i arăt că pot să fac singură. Mă instiga tot timpul să n-am nevoie de el. Te întreb: dacă o femeie se culcă cu un bărbat, având sentimente pentru el, iar bărbatul după aceea nu spune nimic. Şi pleacă. Tu ce înţelegi din asta?

Cam aşa a fost cu Ţiriac. În plus, mie nu mi-a plăcut să-l tot caut. El aştepta şi mă suna într-un final.”, a completat fostul manechin.

Pe lista de femei celebre cu care Ion Ţiriac a mai avut relaţii se numără: Nadia Coroi, Heather MacLachlan, Sophie Ayad şi Anamaria Ferentz.

coral