Doina, văduva lui Corneliu Vadim Tudor, a trecut prin experiența COVID-19, iar cele două fete ale sale au dat detalii despre starea sa de sănătate. Potrivit acestora, forma pe care au avut-o nu a fost una gravă și după două săptămâni au reușit să scape.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, în anul 2015. Tribunul a murit în urma unui infarct, în data de 14 septembrie 2015.

Ce face acum văduva lui Corneliu Vadim Tudor

Doina, văduva lui Corneliu Vadim Tudor, trece și acum prin clipe grele deși au trecut atâția ani de la decesul Tribunului. Aceasta a afirmat în mai multe rânduri faptul că are senzația că cel care i-a fost soț este plecat într-o deplasare și spune că-l așteaptă să se întoarcă acasă.

Din mariajul pe care cei doi l-au avut au rezultat două fete și anume Lidia și Eugenia. Fetele lui Vadim Tudor au participat la o emisiune televizată unde au vorbit despre întreaga experiență pe care au trăit-o alături de mama lor.

Lidia, Eugenia și mama lor, Doina Tudor, au fost depistate cu COVID-19, iar boala a avut efecte secundare. Văduva ”Tribunului” și una dintre fete, Lidia, au suferit pierderi de memorie.

„Noi n-am pus pe seama vârstei, că și eu am aceleași probleme. După ce am ieșit negative și a început perioada de recuperare, am început să avem pierderi de concentrare, să uităm lucruri, să obosim foarte repede. Am întrebat medicul și ne-a spus că din cauza lipsei de oxigenare a anumitor organe se întâmplă să existe și astfel de efecte adverse. Pe săptămână ce trece se ameliorează”, a explicat Lidia Tudor la Antena Stars, notează spynews.ro.

Lidia și Eugenia nu s-au mutat din casa părintească

Lidia Tudor are 31 de ani, iar Eugenia Tudor are 26, dar niciuna nu are în plan să se mute prea curând din casa părintească.

„Nu a venit momentul. În viața fiecărui om sunt etape. Va veni și acel moment. (…) Deocamdată, mă gândesc la proiectele pe care le am de pus în aplicare pentru tata și în memoria lui”, a spus Lidia.

„Depinde și pe cine întâlnești, depinde de mai multe lucruri. Nu ne gândim la asta pur și simplu(…) Tata nu ne-ar fi vrut niciodată mirese. El ne-ar fi ținut lipite de el. A și zis că pentru el pragul bătrâneții este să devină bunic. (…) Eu sunt singură”, a spus și Eugenia, potrivit sursei mai sus-menționate.

Cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor 

Despre Lidia Vadim se știe că a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei, pe când fiica cea mica a lui Vadim Tudor, Eugenia, a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii „Spiru Haret”. Din 2019, Lidia Tudor a devenit cadru didactic în cadrul Universității Spiru Haret, aceasta a ocupat postul de „tutore psihologie Învăţământ de la Distanţă (ID)”.

La aproape 30 de ani, fiica lui Vadim Tudor a aju coral