Claire Culwell este sora geamana, dar fratele ei geaman nu mai traieste, de fapt, viata acestuia in pantecele mamei a fost tragic de scurta.

Cand mama lui Clare avea 13 ani, a ramas insarcinata. Impreuna cu mama, a mers la spital si a avut o intrerupere de sarcina. La prima vedere aceasta a fost un succes, iar fata s-a intors la scoala si la viata ei normala. Totusi, in doar cateva saptamani, o prietena a observat ca ceva nu era in ordine.

Din nou, Claire a mers la spital unde i s-a dat o veste socanta – inca era insarcinata. Cu o mica diferenta: era un alt copil. Desi prima intrerupere de sarcina a fost un succes si in timpul ecografiei de dupa nu au mai vazut niciun copil, fata era inca insarcinata: medicii nu observasera sora geamana care ramasese in pantece dupa avort.

Acesta a fost modul neobisnuit prin care Claire a primit o noua sansa de a veni pe lume. Cateva luni mai tarziu, ea se nastea si era adoptata de catre o familie.

Dar viata ei va fi plina de probleme de sanatate, Dupa nastere a avut multe probleme cu soldurile sale dislocate si talpile picioarelor care erau orientate spre interior. La un moment dat chiar a trebuit sa poarte un gips pentru tot corpul.

Cu toate astea, ea este mai mult decat recunoscatoare mamei sale naturale pentru ca a nascut-o si pentru ca i-a dat o sansa la viata. Acum fata o considera pe mama sa biologica un erou care a avut o viata extrem de complicata, dar care a reusit sa ramana o persoana buna.

coral