Gigi Becali, impresionat de drama bunicii Maria! Ce ii cumpara femeii care doarme intr-un grajd dupa ce i-a ars casa:

Drama bunicii Maria, o femeie de 80 de ani care a ajuns sa doarma intr-un grajd in miezul iernii dupa ce i-a ars casa, a cutremurat o tara intreaga.

Ea a povestit cu lacrimi in ochi la TV cum s-a petrecut nenorocirea si ca fiul ei nu o ajuta.

La scurt timp dupa ce a aflat drama prin care trece batrana, Gigi Becali s-a oferit sa plateasca tot ce presupune construirea unei locuinte pentru aceasta. Invitata in platoul de la “Acces Direct”, Maria Moise nu si-a putut stapani lacrimile cand a rememorat scenele teribile cand focul i-a mistuit casa.

Cu ultimele puteri, ea a reusit sa iasa din mijlocul flacarilor infernale, care i-au cuprins si hainele de pe ea.
“Am vrut sa aprind focul in soba, sambata, la ora 4. Cand am tras chibritul, am facut un mototol cu ziar si am bagat in soba.

Prima data, nu s-a aprins. A doua oara, a luat foc si a izbucnit peste mine. Am deschis usile si am iesit afara.
Cand am intrat inauntru, aveam o galeata cu apa. Am aruncat cu galeata cu apa si langa soba, aveam o sobita de fier, mai aveam o saltea…

Si a luat salteaua, ardea pe dedesubt. Am vrut sa trag de saltea si s-a luat focul cu mine. Am iesit afara cu pieptul plin de flacari.

M-am tavalit si am alergat sa strig vecinii. Nu am mai putut”, a povestit bunica Maria Moise in cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Patronul de la FCSB a aflat de la televizor povestea batranei si a anuntat ca vrea sa se ocupe de cheltuielile pentru constructia unei noi locuinte.

De altfel, nu e prima data cand Gigi Becali ofera donatii oamenilor aflati in situatii critice.

In trecut, latifundiarul din Pipera a ajutat numeroase de persoane. “Avem o rezolvare pentru cazul doamnei Moise, cu casa de mai devreme.

Ne-a sunat domnul Gheorghe Becali si ne-a spus ca omul da banul, sa facem casa.

Deci, doamna Moise va avea casa”, a anuntat Simona Gherghe in cadrul emisiunii pe care o prezinta la Antena 1.

Maria Moise a ramas vaduva in urma cu un an, iar credinta din suflet e tot ce i-a mai ramas.

Prezent in platoul emisiunii “Acces Direct”, Sorin Ovidiu Balan, s-a oferit sa ii doneze batranei dormitorul ramas mostenire de la parintii sai. “In secunda in care prima camera e gata, dormitorul de la Braila ramas mostenire de la parintii mei, il donez doamnei”. coral