Președintele AUR, George Simion, face ultimele pregătiri pentru nunta tradițională la care a anunțat că vor participa aproximativ 10.000 de persoane. Evenimentul va fi organizat în județul Vâlcea.

Amintim că George Simion a anunțat că își va organiza nunta la 27 august, în satul Oveselu, situat în comuna Măciuca (n.r. – județul Vâlcea). Marți, președintele AUR a oferit câteva detalii despre cum va arăta fericitul eveniment.

George Simion vrea o nuntă ca în urmă cu 150 de ani

”Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele”, a declarat președintele AUR pentru Antena 3.

Când a fost întrebat cine sunt artiștii care vor cânta la nunta lui, George Simion a răspuns prompt. Astfel, pe lista sunt Veta Biriş, taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix.

Refuzurile din Parlament nu l-au debusolat

Altfel, liderul AUR a scos în evidență că la acest eveniment a dorit să lase deoparte animozitățile dintre el și ceilați politicieni, dar demersul său n-a avut succes ”Am invitat toţi colegii parlamentari. Cred că au ordin să nu participe”, a completat George Simion.

Președintele AUR a completat că nu a primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament. Totuși, acest aspect nu îl deranjează pe viitorul mire, care a mai spus că la nunta lui vine doar cine vrea.

În același context, George Simion a indicat că naşii şi rudele se vor ocupa de pregătirea sarmalelor şi de toate aspectele care au legătură cu meniul.

De asemenea, pentru meseni va fi pregătit câte un cort care să reprezinte fiecare regiune din România. În plus, vor fi prezenți mulţi meşteşugari şi oameni care au legături solide cu folclorul, arată fanatik.ro

Costumul de ginere va fi tradițional și a fost comandat la un atelier specializat din județul Vrancea. În ceea ce privește luna de miere, ea va fi făcută în Maramureş. Mai departe puteți citi cine este, de fapt, viitoarea soţie a lui George Simion. coral