Cristina Spatar a primit numeroase mesaje de la admiratorii sai dupa ce s-a aflat ca a fost nevoita sa se mute cu chirie , impreuna cu copiii sai.

Dupa divortul de Alin Ionescu, fostul sau partener de viata, cantareata Cristina Spatar a continuat sa locuiasca in vila acestuia, de dragul copiilor.

Insa, situatia s-a schimbat la sfarsitul anului trecut, cand artista a fost nevoita sa paraseasca vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie impreuna cu cei doi copii ai sai, Aida si Albert. Aceasta sta in prezent intr-un apartament cu doua camere, pentru care plateste o chirie de 300 de euro pe luna.

Dupa plecarea Cristinei Spatar din vila, fostul partener de viata al acesteia a inlocuit-o cu o bruneta. Este vorba despre o tanara pe nume Larisa Tanasoiu, despre care se spune ca ar fi noua iubita a omului de afaceri Alin.

Admiratorii Cristinei Spatar au simtit ca vedeta nu trece prin cele mai bune momente si i-au transmis mesaje de incurajare, mai ales dupa ce acesta a postat o fotografie in care pare foarte trista, cu textul: „…fie roata chiar si patrata, tot se invarte ea odata”.

„Lasa asa cum a fost dat, pentru ca bunul Dumnezeu are grija de fiecare! iti doresc numai bine tie si familiei tale”, „Capul sus si tot inainte, ai cu ce! Ganditi pozitiv”, „Ce ochi tristi, capul sus!”, „Cristina, o femeie frumoasa trebuie sa fie si puternica si sa foloseasca mintea. Mintea si ingerastii tai sunt atuurile pe care nu le va avea niciodatao pitzi”, „Pacat ca soacra ta nu a avut nciun cuvant de spus”, „Mamica frumoasa, eroina”, i-au transmis internautii Cristinei Spatar.

coral