Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie. Îți propunem un material în care vom trece în revistă principalele trăsături ale nativilor zodiacului și, în funcție de ele, recomandări privind domeniul profesional în care pot activa. Așadar, ținând cont de principalele calități și aptitudini ale nativilor, poți să-ți faci o idee privind profesiile în care poți să excelezi de minune. Descoperă, în articolul următor, ce meserie ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut!

Ce meserie ți se potrivește. Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce job ți se potrivește

Ce meserie ți se potrivește? Dacă ești și tu dornic să afli asta, te putem ajuta cu sfaturi și recomandări prețioase pe baza trăsăturilor speciale ale semnului zodiacal de care aparții.

Cu alte cuvinte, spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce job ți se potrivește!

Fiecare om este diferit, lucru care îi oferă farmec și îl ajută să se diferențieze de ceilalți.  Zodia oferă caracteristici esențiale privind personalitea unui individ, iar pe baza acestor trăsături se poate configura și traseul profesional pe care poate să-l aibă.

Ținând cont de elementele semnificative ale fiecărui semn în parte, am trecut mai jos recomandări de profesii pentru nativii zodiacului.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Berbec

Nativul zodiei Berbec, primul la catalog sau deschizătorul de drumuri, are o fire puternică, ambițioasă, îndrăzneață, care nu refuză niciodată provocările.

Semn de foc, având drept planetă guvernatoare pe Marte, este inițiator de proiecte, plin de determinare, entuziasm și curaj. Despre acest semn zodiacal se mai poate spune că este de neoprit atunci când își pune ceva în minte. Este puternic, plin de energie și voință.

În ceea ce privește domeniul profesional, Berbecul poate să facă o carieră excelentă în domenii care nu presupun rutina. Acestuia îi place să aibă libertate de mișcare. Pe de altă parte, vrea să aibă și putere de decizie. Ca și profesii, Berbecul ar putea ocupa funcția de director sau ar putea fi medic (stomatolog, chirurg), ofițer, mecanic, polițist, pompier, sportiv, conform astrocafe.ro.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Taur

Zodia Taur este guvernată de planeta Venus. Este un semn zodiacal de pământ. Ca și personalitate, acest nativ poate fi descris ca fiind un nativ cu picioarele pe pământ, care tânjește după stabilitate, siguranță, certitudine. Drept urmare, acestea sunt pretențiile/așteptările lui de la cei din jur. Nu-i plac shimbările, motiv pentru care se adaptează greu unei astfel de situații.

Este pragmatic, conservator, iubitor de frumos. Pe de altă parte, acest nativ este foarte conectat la simțurile sale, iar acest lucru nu-i de mirare, având în vedere că planeta care îl guvernează este chiar planeta simțurilor.

Pe lista profesiilor în care ar putea activa cu brio se regăsesc meserii precum: postul de bancher, agent de vânzări, bucătar, cosmetician, creator de modă, istoric de artă, grădinar, constructor etc.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Gemeni

Semn de aer, nativul Gemeni este extrem de curios de fel, motiv pentru care permanent acesta caută să își îmbogățească bagajul de informații. Această zodie este guvernată de planeta Mercur și se spună că arta comunicării i se potrivește de minune. Acești nativi își doresc să fie la curent cu tot ce se petrece.

De obicei, observă și cele mai mici detalii, constată evenimentele și încearcă să afle tot ce se întâmplă.

Având în vedere că trăsătura de bază a acestei zodii este curiozitatea, acești nativi pot fi jurnaliști, scriitori sau pot activa în orice alt domeniu care presupune comunicarea cu publicul.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Rac

Nativul Rac este semn de apă, sensibil, iubitor, familist, stabil. Pentru acest semn zodiacal cel mai important lucru în viață este siguranța. Este empatic, grijului, atent la nevoile persoanei de lângă el. Luna este planeta care guvernează această zodie.

Un atu important pe care îl au acești nativi este intuiția, drept urmare ei s-ar putea descurca cu brio în lumea afacerilor. Un domeniu cam nepotrivit pentru o fire atât de sensibilă, nu? Dacă intuiția îi ajută pe partea de afaceri, imaginația și sensibilitatea le oferă abilitățile necesare pentru a desfășura o carieră pe plan artistic.

Acești nativi pot fi decoratori, agenți imobiliari, pot fi buni psihologi, având în vedere că ei își doresc să-și ajute semenii.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Leu

Acest semn zodiacal este unul de foc, zodia fiind guvernată de Soare. Nativul adoră să strălucească, îi place să fie în lumina reflectoarelor, să fie în centrul atenției, să-i fie recunoscute meritele. Joacă rolul de lider, deseori acești nativi fiind în funcții de conducere.

Acești nativi sunt amuzanți, teatrali, energici, plini de viață. Ținând cont de aceste aspecte, leii pot fi artiști, actori, oameni de televiziune, conducători, dar pot fi și directori în cadrul unei companii.

De altfel pot ocupa orice altă funcție ce presupune puterea, dar și scena, căci aceștia adoră să fie în văzul tuturor.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Fecioară

Semn de pământ, stabil, fuge de schimbări, fiind dornic să dețină stabilitatea și să aibă numeroase certitudini din acest punct de vedere. Se ferește de haos, fiind extrem de organizat și muncitor. Are o atenție deosebită pentru tot ce înseamnă detalii.

Vrea să știe că totul este în ordine, acesta fiind cuvântul cheie prezent în viața nativului Fecioară. Are mereu argumentele la el, nativul dobândind o inteligență ieșită din comun și o logică remarcabilă.

Având în vedere aceste elemente definitorii, nativii Fecioară pot fi buni organizatori de evenimente, pot fi pedagogi, medici, chimiști, juriști, educatori. Se pot bucura de o carieră extraordinară în domenii care presupun relațiile cu publicul sau cu serviciile la modul general.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Balanță

Zodia Balanță este guvernată de planeta Venus. Este un semn zodiacal de aer, despre care se poate spune în linii mari că reprezintă întruchiparea armoniei și a echilibrului.

Îi place să socializeze, posedă o minte ageră, activă, curioasă să afle mereu lucruri noi. Îi place să fie tot timpul în mișcare și adoră să interacționeze și să fie înconjurat de oameni. Acest nativ are o fire prietenoasă, amabilă, idealistă.

Ca și profesie, poate face carieră în lumea artistică (cântăreț, actor), poate fi make-up artist, hairstyist, stilist. Nativii Balanță se pricep la vânzări, pot face carieră strălucită și în domeniul relațiilor publice.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Scorpion

Marte și Pluton guvernează zodia Scorpion. Acest semn zodiacal este unul de apă. Ca și personalitate, avem de-a face cu un nativ puternic, ambițios, persistent, pătimaș, care trăiește emoțiile la cote înalte.

Acești nativi au scopuri și obiective foarte bine stabilite și nu renunță la îndeplinirea lor indiferent de ce obstacole/piedici le apar în cale.

Sunt pasionali, misterioși, atrăgători. În ceea ce privește viața profesională, ei pot ajunge psihologi, detectivi, oameni de știință, medici. Având în vedere că au o personalitate puternică, aceștia pot avea și funcții de conducere în orice domeniu.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Săgetător

Semn zodiacal de foc, guvernat de Jupiter. Nativul Săgetător caută să își construiască propriul sistem de principii și valori. Este concentrat să descopere adevărul absolut, tocmai din acest motiv el caută să înțeleagă diverse lucruri și situații. Are un optimism debordant și o poftă de viață care molipsește pe oricine. Este generos, jovial, plin de viață.

Fuge de monotonie, de tot ce înseamnă limitări și constrângeri.

Săgetătorii pot face carieră în domenii care presupun călătorii, adrenalină, creativitate și inventivitate. Pot avea joburi de profesori, actori, traineri, filosofi, agenți de turism, sportivi, antrenori.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Capricon

Semn zodiacal de pământ, guvernat de Saturn. Este semnul zodiacal care își duce la capăt scopul indiferent de piedicile care i se ivesc în cale.

Muncește din greu, nu se grăbește, mergând pe ideea că pașii mici și siguri sunt adevărata cheie a succesului. Este ambițios, nu se mulțumește cu puțin, fiind perseverent în realizarea drumului său în viață.

Capricornii își doresc să construiască ceva în viață, motiv pentru care nu se abat de la muncă și efort. Sunt adepții regulilor și ai organizării. Pot face carieră într-un domeniu care presupune ordinea și disciplina, în politică, inginerie, construcții, asigurări, IT.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Vărsător

Acest semn zodiacal de aer este guvernat de Uranus. Nu-i place să se conformeze regulilor, fiind de părere că regulile îi ia avântul și îi taie creativitatea. Este dornic să exploreze și să descopere locuri și lucruri noi, îi place să socializeze, să aibă o viață activă. Îi place să aibă mulți prieteni, leagă ușor astfel de relații, fiind o fire concentrată spre oameni, nicidecum spre propria persoană.

Ca și profesii. nativul Vărsător poate să aibă meserii într-un domeniu care cere inovația, creativitatea, spiritul artistic dezlănțuit. Așadar poate să fie inginer, informatician, jurnalist, om de televiziune, om de divertisment, astrolog, neurolog, caricaturist.

Ce meserie ți se potrivește. Zodia Pești

Zodia Pești este guvernată de planeta Neptun. Vorbim despre un semn de apă. Acest nativ posedă o fire extrem de sensibilă, cu o latură puternic dezvoltată în zona sensibilității. Nativul Pești este genul de om visător, idealist, timid.

Deși acești nativi au o doză mare de creativitate, ei nu vor să fie în lumina reflectoarelor, căutând să fie mai degrabă în spatele unui proiect decât în fața lui. Le place să ocupe rolul de creator din umbră.

În ceea ce privește viața profesională, ei pot face carieră pe partea de psihologie, psihiatrie, pe partea artistică (artiști, scriitori, actori). Având în vedere latura spirituală puternic dezvoltată în cazul lor, aceștia pot fi preoți, mistici, folosofi. coral