Nu este un secret ce note a luat Carmen Salciua la Bacalaureat. Cantareata de muzica de petrecere a absolvit, in 2007, Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia la specializarea „Muzica”. La Bac, ea a luat 6.25 la „Limba romana”, 10 la „Limba engleza”, 5,65 la „Istoria romanilor”, 10 la „Instrument, canto” si 9.8 la „Educatie fizica-handbal”, media generala fiind 8.36.

Ce note a luat Carmen Salciua la Bacalaureat. A solicitat un ajutor financiar de la stat

Performanta lui Carmen de la Salciua este cu atat mai remarcabila cu cat ea a avut o situatie materiala delicata. Artista a solicitat un ajutor financiar prin programul de protectie sociala intitulat "Bani de liceu”, prin care elevii care provin din familii cu venituri mici sunt ajutati de catre stat.

 Ce note a luat Carmen Salciua la Bacalaureat: "Nu aveam o baza, nu aveam posibilitati"

E clar ce note a luat Carmen Salciua la Bacalaureat. „Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata, incat nimeni nu imi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si credinta! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni.”, a dezvaluit, la un moment dat, cantareata.

coral