Fiica cea mare a lui Razvan Simion a terminat clasa a 8-a si a intrat la liceu. Adolescenta s-a pregatit mult pentru Evaluarea Nationala, iar notele au fost pe masura. Parintii ei sunt mandri de ea si o sustin in tot ceea ce face.

Dupa divortul parintilor, Ianca Simion locuieste alaturi de mama ei in Timisoara, tot acolo adolescenta merge la scoala. Desi distanta este foarte mare, adolescenta vorbeste tot timpul cu tatal ei, iar sutele de kilometri nu sunt un obstacol pentru ei.

Ianca Simion a terminat clasa a 8-a si a fost eleva la ‘Liceul Teoretic ‘David Voniga’ Giroc’. Fiica lui Razvan Simion a avut media 7.52 la Evaluarea Nationala. La Limba si Literatura Romana, Ianca a obtinut nota 9.55, iar la Matematica nota 5.50. Pe 12 iulie, elevii de clasa a 8-a afla la ce liceu au intrat. Cu siguranta emotiile au fost mari si pentru parinti, dar mai ales pentru adolescenta.

Ce pasiuni are Ianca la 14 ani

Fiica lui Razvan Simion se afla la varsta la care isi descopera pasiunile. Se pare ca Ianca are o inclinatie spre machiaj si ii place sa se aranjeze. ‘Eu ma machiez extrem de putin chiar deloc, dar cand o fac nu ma mai recunosti. Ce spuneti de acest look, un fel de THE LITTLE MERMAID???’, a scris Ianca pe una dintre retelele de socializare.

coral