Suntem in febra examenului de bacalaureat, iar unele dintre persoanele publice din Romania pot fi exemple pentru liceenii care sustin in aceasta perioada BAC-ul. De curand s-a aflat ca Irina Tanase a trecut examenul maturitatii cu note destul de bune. Rezultate foarte frumoase la BAC “au bifat” Andra, Adela Popescu, Alexandra Stan, producatorul si compozitorul Marius Moga, realizatorul TV Dan Negru, dar si cantaretul Mihai Traistariu.

Irina Tanase a luat BAC-ul cu note destul de bune

Iubita lui Liviu Dragnea  a absolvit Colegiul National Elena Cuza din Capitala, cunoscut pana acum cativa ani ca “Liceul Pedagogic de Educatoare” in 2011, fiind la o clasa unde specializarea era “matematica informatica”.

Tot in anul in care a terminat liceul, Irina Tanase a sustinut examenul de bacalaureat, iar notele obtinute nu au fost stralucite, insa, se incadreaza perfect in categoria: destul de bune. La proba scrisa de la Limba si Literatura Romana, ea a luat nota 8,8, la Matematica – 7,45, la Biologie vegetala si animala – 9,1 iar la Limba Engleza a primit calificativul B2, potrivit wowbiz.ro. Cu asemenea rezultate, vedeta a fost declarata admisa la sesiunea de vara a examenului maturitatii din 2011.

La un an dupa ce a luat BAC-ul, Irina Tanase s-a angajat asistent manager la o companie detinuta de Sebastian Ghita, iar in 2013 a devenit secretara la cabinetul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, functie detinuta in acel moment de Liviu Dragnea. Ea a ramas pe aceasta pozitie pana in 2015, adica exact perioada pe care Dragnea a petrecut-o ca ministru, dupa care a devenit consilier la acelasi minister, insa cu Sevil Shhaideh ca sefa. Dupa anul 2016, Irina Tanase a renuntat sa mai fie bugetara si a devenit oficial iubita lui Liviu Dragnea.

coral