Aflat la cea de-a 3-a ediție, procesul de Bugetare Participativă online inițiat în Municipiul Cluj-Napoca a luat startul în luna iulie. Devenit model de bune practici, Bugetarea Participativă permite implicarea directă în formularea deciziilor privind prioritățile de cheltuire a banilor de la bugetul local.

Pe scurt, dacă locuiești, lucrezi sau studiezi la Cluj-Napoca și ai peste 18 ani poți depune online proiecte pentru orașul nostru, pentru a fi împărtășite comunității noastre si votate de clujeni. Contribuie și tu la dezvoltarea orașului prin procesul de bugetare participativă derulat de Primăria Cluj-Napoca.

Depune acum câte un proiect pentru fiecare domeniu pe www.bugetareparticipativa.ro – în total 6 proiecte. Termen de depunere: 11 august 2019.

Dacă ai depus deja proiecte și între timp ai îmbunătățiri poți intra în contul tău pe www.bugetareparticipativa.ro și edita proiectul.

Proiectele pot fi depuse de pe un calculator/laptop sau chiar și de pe telefonul mobil. Alege varianta cea mai potrivită pentru tine.

Regulamentul procesului poate fi consultat pe acest link.

coral