Astăzi este căsătorită, are doi copii minunați și o carieră de admirat, însă viața ei ar fi putut fi cu totul diferită. Acum aproape două decenii, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” lua o decizie radicală ce i-a schimbat nu doar drumul profesional ci și pe cel personal. Ce s-a întâmplat cu bărbatul pe care Simona Gherghe l-a părăsit la altar, omul care a ajutat-o, de fapt, să ajungă la Antena 1.

„Era totul stabilit. Inelul dat”

Simona Gherghe este nelipsită din casele românilor câte două ore, de luni până sâmbătă, la cârma unui proiect de televiziune inedit pentru ea, un reality show matrimonial. Vedeta îi ajută pe tinerii care se înscriu la „Mireasa” să își găsească jumătatea și să spună marele „DA” în fața ofițerului stării civile, în direct, pentru șansa de a câștiga o sumă frumoasă de bani – 40.000 de euro.

Cum este și normal, subiectul nelipsit din fiecare ediție a show-ului de la Antena 1 este viața în doi, armonia între partenerii de viață. Uneori, prezentatoarea le dă concurenților exemple chiar din familia sa, oferind, în același timp, mici detalii despre soțul și cei doi copii ai săi.

Puțini știu, însă, că Simona Gherghe a mai fost logodită, înainte de a-l cunoaște pe actualul ei soț. În perioada 1999-2002, când era abia o debutantă în presă, Simona a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Octavian Tudorache. Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă, un post de radio din Iași.

„De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit.

Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a rămas acolo. A încercat să găsească ceva de lucru pe-aici, n-a reușit și s-a terminat!”, spunea, cu mulți ani în urmă, Simona Gherghe pentru revista Felicia.

Simona Gherghe și soțul ei

Cu ce se ocupă acum bărbatul pe care Simona Gherghe l-a părăsit la altar

Cei doi tineri îndrăgostiți se pregăteau să-și petreacă tot restul vieții împreună. La un moment dat, Tudorache s-a angajat la stația locală Antena 1. Potrivit Fanatik, la insistențele logodnicei sale, a ajutat-o să se angajeze și ea acolo. N-a durat mult până când abilitățile ei de necontestat au fost observate de superiori, iar oferta de angajare la București a venit.

Simona Gherghe a fost pusă, în acel moment, într-o situație aproape imposibilă. Chiar dacă nunta era plănuită până la cel mai mic detaliu, restaurantul era plătit, iar nașii aleși, femeia a ales cariera, punând punct relației.

Anii au trecut, iar totul a devenit istorie. În urmă cu câțiva ani, Octavian Tudorache s-a despărțit de presă, mutându-și activitatea în online. Bărbatul s-a căsătorit cu un medic și recent a plecat din România și s-a mutat, împreună cu soția sa, în Bruxelles.

Potrivit sursei citate, noua ocupație a lui Octavian Tudorache este „proiectare și management proiecte europene, marketing digital”. coral