Fosta sefa ATI care a demisionat de la Spitalul din Orastie de frica unei infectii cu noul coronavirus, cu toate ca atunci unitatea nu avea niciun pacient COVID, va fi angajata la Spitalul Municipal Lupeni, spital de suport, ce are zeci de pacienti confirmati cu noul coronavirus. Pare ca fosta sefa ATI si-a depasit temerile!

A ajuns in atentia publica dupa ce a demisionat de la Spitalul din Orastie de frica infectiei Covid-19, iar acum, Lorena, caci asa se numeste, urmeaza sa fie angajata pe post, cu norma intreaga, la Spitalul Municipal Lupeni, acolo unde face garzi de mai multa vreme.

Carmen Misarosi, managerul spitalului din Lupeni a confirmat informatia si sustine ca nu crede ca doctorita Ehim va demisiona de la unitate, din aceeasi cauza.

„Da, dar nu vad care este problema. Nu, nu am avut probleme cu doamna doctor niciodata. De foarte mult timp face garzi si nu am avut niciodata nicio problema”, a declarat Carmen Misarosi, potrivit informatiavj.ro.

Amintim ca Lorena Ehim a ales sa demisioneze, in data de 30 martie, de la Spitalul din Orastie, impreuna cu 5 asistente si 5 infirmiere de la sectia ATI. Atunci, a reclamat ca nu au echipamentele de protectie necesare. Desi asistentele si infirmierele au revenit asupra deciziei in aceeasi zi, dupa discutiile cu autoritatile, doctorita Lorena si-a mentinut demisia.

„Nu vreau sa comentez, am scris acolo motivele (in demisie – n.r.). E suficient. Nu are rost sa mai discutam, ca oricum nu am ce sa va spun mai mult. Oamenii ar vrea sa inteleaga, dar e foarte greu sa ma explic la o lume intreaga si nu am pentru ce sa dau explicatii lumii. Dau explicatii acolo unde trebuie sa dau explicatii”, declara atunci Lorena Ehim pentru Newsweek.ro.

coral