Tarziu in noapte, Andreea Antonescu a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost sechestrata intr-un apartament din Iasi. Politistii s-au mobilizat, au constatat ca a fost un apel nefondat, apoi au si amendat-o pe vedeta.

A vrut sa se impace cu fostul iubit

De aproximativ trei saptamani, Andreea Antonescu si Stefan Manolache nu mai formeaza un cuplu. Cantareata, insa, n-ar fi putut sa se impace cu gandul, asa ca s-ar fi dus glont la locuinta acestuia, pentru a negocia o posibila „reparatie” a relatiei.

Doar ca, surpriza: Manolache ar fi fost in apartament cu o alta femeie in momentul cand Andreea ar fi venit tocmai de Galati, ca sa-i bata la usa. Atunci, Manolache si-ar fi scos „partenera” pe o alta iesire si abia apoi i-ar fi deschis usa cantaretei. Foarte aprinsa, Andreea ar fi inceput sa faca scandal si sa ceara impacarea cu fostul.

Manolache ar fi refuzat acest lucru vehement si, pentru ca a zis ca era obosit si vrea sa se culce, s-ar fi bagat chiar in pat.

Andreea ar fi „dovedit” o sticla de vin si 4 beri, de suparare

Suparata tare, Andreea Antonescu ar fi pus mana pe o sticla de vin si patru beri, pe care le-ar fi terminat in acea seara. Motivata de influenta diverselor substante active, ar fi reaprins scandalul. El ar fi insistat ca nu se vor impaca, in timp ce ea ar fi amenintat ca pleaca la Galati.

Starea „delicata” a artistei, insa, l-ar fi facut pe Manolache sa decida sa ii ia telefonul si cheile de la masina, pentru a putea avea timp sa se recupereze. Doar ca acest lucru nu i-ar fi fost pe plac Andreei, care ar fi scormonit prin casa pana cand ar fi dat de telefonul de serviciu al lui Manolache, de pe care primea comenzi.
A sunat la 112 sa reclame ca este sechestrata

Atunci a sunat Andreea Antonescu la Politie, noaptea tarziu, pentru a raporta ca este sechestrata. La fata locului au venit patru echipaje de Politie si ar fi fost chemati si parintii lui Stefan Manolache, care l-ar fi certat pe fiul lor pentru situatia respectiva. „Printisorul taxiurilor”, insa, le-ar fi promis ca nu mai are nicio treaba cu Andreea, pentru ca, de cand sunt impreuna, numai de prostii se tinea.

Asadar, cam asa ar fi stat lucrurile intre cei doi, in apartamentul „sechestrarii nocturne”. Chiar si in prezent, Andreea Antonescu ar fi tot acolo, unde se recupereaza dupa noaptea intensa pe care a trait-o.

sursa:spynews.ro coral