Unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România a povestit, în cadrul unui interviu, care este salariul său. Iată despre cine este vorba și cât câștigă bărbatul în fiecare lună. Vei rămâne surprins când vei afla despre ce sumă este vorba.

Marian Godina este, poate, unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți polițiști din mediul online. Bărbatul este foarte activ pe rețelele de socializare și vorbește de fiecare dată deschis cu internauții. Le povesteșteoamenilor fel și fel de experiențe pe care el le trăiește zilnic la locul de muncă și nu numai.

Într-un interviu acordat recent, Marian Godina a spus care este salariul său pe care îl primește în fiecare lună. Din cauză că are o remunerație foarte mică, el se gândește să se retragă din Poliție, deoarece suma este una destul de mică și nu se poate descurca în viața de zi cu zi doar cu atât.

Cât câștigă polițistul Marian Godina

Deși lucrează în domeniu de 16 ani, Marian Godina are un salariu mai mic de 5.000 de lei. Bărbatul susține că ar merita mult mai mult și că această sumă nu îl mai mulțumește de ceva vreme.

”Ți se întipărește în cap că polițist trebuie să rămâi pe viață, că, dacă îți pierzi jobul, vai, se sfârșește viața. Eu nu mai gândesc așa și am exemple clare de colegi care au renunțat și sunt mult mai bine acum. Ajungi să nu mai ai chef să faci ceea ce altădată ai fi făcut cu drag, când vezi că tragi degeaba.

Nu știu dacă nu cumva voi regreta în viitor că am rămas și m-am complăcut în situația asta, stând pe un salariu de nici 5.000 de lei pe lună. Eu cred că merit mult mai mult. Ajungi să nu mai ai chef să faci ceea ce altădată ai fi făcut cu drag, când vezi că tragi degeaba”, a mărturisit Marian Godina pentru România Liberă. 

coral