Sephora România se numără printre cele mai apreciate magazine de cosmetice, parfumuri și produse de îngrijire din țara noastră. Cu o gamă largă de produse pentru toate tipurile de ten și piele, nu este de mirare de ce acest brand se află în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor din România. Numărul magazinelor Sephora pe teritoriul țării este în continuă creștere, lucru care determină angajări masive de personal. Află ce salariu au casierele care lucrează la Sephora România.

Ce salariu poți avea la Sephora România

Compania Sephora a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă de când a intrat pe piața românească de cosmetice și parfumuri, astfel că magazinul s-a extins în tot mai multe orașe importante ale țării. Dacă vrei să faci o schimbare în carieră sau să îți schimbi locul de muncă, cu siguranță te interesează ce salariu poți primi pentru postul de casieră la Sephora România. Remunerația în cadrul acestui magazin diferă de la oraș la oraș.

Astfel, o casieră primește, la un program full-time, un salariu net de 2.050 lei, la care se adaugă un bonus lunar de 400 RON, potrivit site-ului undelucrăm.ro. Angajata trebuie să aibă o experiență în domeniu de cinci ani.

Sephora este unul dintre cele mai inovatoare lanțuri de parfumerii din întreaga lume. Brand-ul a fost lansat în anul 1970, în Franța, iar din 1997, face parte din Moet Hennessy Louis Vuitton Group (LVMH Group), cel mai mare grup de lux la nivel mondial. Sephora are o tradiție de peste 45 de ani pe piață și multă muncă în spate. Considerată „Destinația supremă a frumuseții”, rețeaua de magazine oferă o gamă largă de produse moderne ce reflectă un gust al libertății, un sentiment de plăcere și dorința de a oferi frumusețe clienților Sephora.

În prezent, Sephora are mai mult de 600 de magazine în Europa. La nivel mondial, brand-ul este prezent în 29 de țări din întreaga lume. În România, Sephora există pe piață din aprilie 2007.

De unde să nu cumperi parfumuri niciodată. Poți să fii păcălită ușor

Parfumul poate fi o marcă a personalității și un accesoriu ce te face să ieși în evidență. În ziua de astăzi, din comoditate sau din lipsă de timp, alegi să îți cumperi parfumul preferat din surse care, din păcate, nu sunt foarte sigure. Te poți alege cu o replică a unui parfum celebru sau un fake care, culmea, a costat și foarte mulți bani.  Iată cum poți evita, pe viitor, acest lucru.

În ultima perioadă, comenzile online au explodat. Mai toată lumea își cumpără câteva ceva de pe internet, inclusiv parfumuri. Această modă este una benefică, atunci când nu ai timp să colinzi fizic magazinele de specialitate. Însă, shopping-ul online vine la pachet și cu țepe. Astfel, înainte de a pune un parfum în coș, trebuie să te asiguri că site-ul respectiv este de încredere.

Un prim indicator al autenticității unui parfum este, evident, prețul. Dacă este unul foarte mic, atunci ar trebui să-ți dea de gândit, nu să te încânte să-l cumperi imediat. Oricât de mult ți-ai dori, niciun magazin (fizic sau online) nu o să-ți vândă un parfum bun la un preț de nimic. De asemenea, nu cumpăra niciodată un parfum de pe grupuri de Facebook sau pagini care afișează prețuri de 10 ori mai ieftine decât originalul. coral