Mircea Badea este unul dintre cele mai controversate persoane publice, multi il apreciaza, dar tot la fel de multi sunt si care nu sunt de acord cu atitudinea lui. Toata lumea se intreaba ce salariu castiga prezentatorul la Antena 3.

Chiar vedeta s-a dat de gol cu privire la salariul lui lunar, pe retelele de socializare. Realizatorul emisiunii „In gura presei”, a dezvaluit pe Instagram, ca a platit catre stat suma de 8911 lei in data de 23 noiembrie, bani ce reprezinta TVA. „Atatica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris Mircea Badea.

Internautii i-au calculat salariul, pornind de la cifrele publicate, astfel, Mircea Badea ar castiga suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), plecand de la ideea ca plateste TVA DE 8911 lei, scrie wowbiz.ro.

Cine este femeia care vrea sa il lase fara bani

Dupa ce a fost facut KO in doar cateva secunde de motociclistul Teodor Emi, Mircea Badea se confrunta cu o noua problema, care l-ar putea lasa fara bani in cont. Camelia Bogdan, fosta judecatoare care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, a deschis o actiune civila impotriva mai multor jurnalisti, printre care si prezentatorul Antenei 3, Mircea Badea.

Camelia Bogdan a inregistrat procesul la Tribunalul Cluj pe data de 13 februarie, iar pe 4 martie a facut o solicitare de ajutor public judiciar, o cerere care se face in general pentru scutirea sau esalonarea taxei de timbru atunci cand valoarea acesteia depaseste posibilitatile financiare ale reclamantului. Obiectul procesului este ”actiune in raspundere delictuala”, scrie stirilekanald.ro.

Dupa ce Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura, Mircea Badea spunea ca incet-incet incepe sa se faca dreptate, astfel ca decizia CSM de azi i se pare corecta. ”Noi ne-am petrecut tineretea avand perfecta dreptate si suportand camioane de laturi, in timp ce altii isi petrec maturitatea si batranetea in puscarie, intr-un mod infiorator. Sunt multumit ca incet-incet lucrurile incep sa intre in normal (…).

Camelia Bogdan trebuie scoasa fara doar si poate din magistratura, nu are ce sa caute in magistratura si trebuie facuta o lege a raspunderii magistratilor foarte dura si foarte corecta si care sa limiteze astfel de situatii ridicole”, a spus Mircea Badea.

coral