Rona Hartner, in varsta de 45 de ani, a fost supusa unei interventii chirurgicale, pentru a-i fi extirpata o tumora de pe colon. Operatia a fost una destul de complicata, insa a fost depasita cu bine de indragita actrita.

Acum, solista mai are de asteptat o luna pana va afla daca tumora este sau nu de natura canceroasa.

Ce spun apropiatii despre starea de sanatate a Ronei Hartner

”Rona este bine, se recupereaza frumos. Au mutat-o in rezerva, i-au scos drenele, a prins culoare si glas, s-a ridicat si a facut cativa pasi. E monitorizata sa nu faca vreo tromboza si sa incerce un pic de alimentatie. O sa aflam peste o luna daca trebuie sa faca terapie sau nu.

Rona spera ca tumora sa nu fie de natura canceroasa, asa ca, timp de o luna, pana la aflarea rezultatului, ea sta cu sufletul la gura. Vedeta si-a anulat toate spectacolele de 8 Martie, din cauza acestor probleme de sanatate”, au conchis apropiatii sai, conform Click!

Desi nu a trecut nicio saptamana de la operatie, artista si-a tinut fanii la curent prin postari pe retelele de socializare.

”Se simtea ceva mai rau de cateva saptamani. Se simtea obosita. La analize nu mai iesea nimic care sa zica ca e grav. Pe masura ce trecea ziele, starea ei se inrautatea si am decis sa mergem la spital. Au facut analize si au detectat o tumoare. Cand o persoana draga trece prin asa ceva, te doare sufletul”, a declarat Herve in cadrul emisiunii Teo Show.

Rona Hartner se afla in continuare internata, insa starea sa de sanatate este una buna si imediat ce va iesi din spital isi va continua activitatile: „Rona se simte chiar mai bine decat inainte, pentru ca avea raul acesta in interior si acum nu mai exista. Deci atat mental, cat si fizic, si mi s-a parut stralucitoare, pentru ca era eliberata de ceva, de acel rau care dormita in interiorul ei, o obosea, acum e eliberata. Se simte foarte bine, mai bine ca niciodata. Aceasta operatie a fost pentru ea un nou inceput. A constientizat ca trebuie sa traiasca viata mai destinsa”, a mai adaugat logodnicul ei.

coral