Andreea Marin, mărturisiri șocante despre relațiile trecute. Fosta Zână a Surprizelor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, dar poate fi și un exemplu pentru femeile din țară. Vedeta a trecut prin numeroase experiențe amoroase, dar cu toate astea aceasta nu s-a lăsat doborâtă și a ales să fie pozitivă. După trei căsnicii eșuate, Andreea Marin a vorbit despre bărbații din viața sa.

Andreea Marin, despre relațiile trecute

Andreea Marin, mărturisiri șocante despre relațiile trecute. Andreea Marin este mamă de fată și cu siguranță are sfaturi pentru ea, când aceasta se va confrunta cu probleme sentimentale. Prezentatoarea TV poate fi considerată un exemplu pentru femei, având în vedere că a trecut prin situații dificile de mai multe ori, dar tot de atâtea ori a reușit să le gestioneze și să fie pozitivă.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, dar ulterior a divorțat de toți cei trei bărbați. Prima căsătorie a avut-o Cristian Gheorghiță, actualul director de marketing de la Prima TV, după care s-a măritat cu Ștefan Bănică Jr., alături de care are și o fetiță, pe Violeta. Iar cea de-a treia căsătorie a avut-o cu turcul Tuncay Ozturk. Și din această experiență, vedeta a avut de învățat, considerând că este foarte important ca într-un cuplu amândoi parteneri să-și dorească să crească împreună.

De curând, Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre bărbații din viața sa, dar și ce anume a învățat din relațiile cu aceștia.

„Am văzut oameni care au evoluat alături de mine, oameni pe care eu i-am schimbat. Așa cum și eu am evoluat alături de altcineva. Te simți bine în ambele situaţii. Când ești inspirație sau ești inspirat. Dar pentru ca relația să existe este necesar ca ambii să aibă curiozitate. Trebuie să fii mână în mână cu celălalt. Și credința este foarte importantă. Contează foarte mult să ai același crez, să te simți însuflețit de aceleași emoții, de aceleași sentimente. Trebuie să îți dorești același viitor, să fie chimie”, a dezvăluit Andreea Marin.

coral