Ce spune Aurelian Temisan despre o posibila relatie intre sotia lui si George Burcea. Artistul a dezvaluit totul!

Aurelian Temisan a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare alaturi de George Burcea, finul sau. Printre alte lucruri, la descrierea pozei, artistul a scris si cateva cuvinte care i-au dat de gandit unui fan: ”Nu calca pe iubirea altora pentru binele tau”.

Imediat, fanul si-a facut in cap un scenariu demn de filme: a crezut ca George Burcea ar avea o relatie cu Monica Davidescu.

”Mai oameni buni, eu din ”Nu calca pe iubirea altora pentru binele tau” inteleg ca George Burcea a gresit cu Monica Davidescu, nevasta lui Temi, adica a intrat in pacat cu ea, adica nu stiu cum sa zic. Mai ales ca presa spunea de ceva imbratisari intre cei doi… Si sa revenim, voua vi se pare ok ca George a fost prins drogat la volan?? Intreb si eu”, a comentat un fan.

Reactia lui Aurelian Temisan nu a intarzit sa apara, iar atistul i-a raspuns internautului in stilu-i caracteristic.

”Recunosc, ai o imaginatie mai mult decat bogata. Mi-ar fi luat mult, dar scenariul asta nu l-as fi gandit. Esti beton”, a raspuns Aurelian.

George Burcea, drogat la volan

Politia a emis un comunicat prin intermediul caruia sunt prezentate informatii cu privire la momentul in care sotul Andreei Balan a fost prins conducand sub influenta drogurilor. Ulterior s-a aflat ca George Burcea folosise cocaina si fusese filat timp de mai multe zile de catre oamenii legii.

Actorul a fost prins, in luna februarie, conducand sub influenta cocainei, in momentul in care oamenii legii l-au oprit in trafic. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal si, daca va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere si va putea sa dea examenul auto abia dupa doi ani.

coral