Anamaria Prodan Reghecampf a decis să investească din nou în fotbalul românesc, după ce s-a implicat în conducerea Universității Cluj în 2012, dar și a cluburilor Săgeata Năvodari și CS Buftea.

Patru luni s-a implicat impresara la Universitatea Cluj, în 2012. Ea a încercat să salveze clubul clujean de la faliment, după ce omul de afaceri Florian Walter mutase jucătorii de bază ai ,,șepcilor roșii” la Ploiești.

„Am lăsat echipa pe locul al șaptelea, cred că niciodată în “epoca Walter” n-a fost mai bine clasată! Și aveam un lot pe care îl făcusem eu, că era tocmai după ce Walter mutase mulți jucători la Petrolul, dacă-ți mai amintești.

Nu au falimentat cu mine la conducere! Știi de ce au falimentat? Fiindcă e o nebunie ce se întâmplă în România, toți promit bani pe care nu-i au, din cauza unei concurențe false”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Acum șapte ani, formularea motivației din spatele deciziei de a se retrage de la cârma Universității suna diferit: „Nu mai rezistam şi nu mai suportam situaţia de la Universitatea. M-am săturat să fiu luată la mişto de toţi netrebnicii care şi-au făcut imagine pe spatele Universităţii. Ei n-au înţeles un lucru: nu o luau pe Anamaria Prodan la mişto, ci se luau pe ei!

Şi-au bătut joc de suporteri, de jucători, de toată lumea. Asta e. Să se descurce de unii singuri, eu am încercat să fac tot ce a fost omenesc pentru a scăpa această echipă de la moarte. Şi-au dorit să ajungă lângă Universitatea Craiova şi Poli Timişoara. Mai au puţin şi o să se întâmple şi asta!”, a afirmat aceasta, tot pentru Gazeta Sporturilor.

coral