Cu cateva luni inainte de a se afla despre separarea lor, Ioana Ginghina povestea intr-un interviu despre relatia pe care o avea cu sotul sau, actorul Alexandru Papadopol.

Actorii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit, el parasind domiciliul conjugal, iar ea ramanand in casa familiei cu fetita lor. Cuplul s-a separat dupa 12 ani de mariaj. Cei doi nu mai locuiesc impreuna de patru luni.

Intr-un interviu pe care l-a acordat in urma cu cateva luni pentru emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Ioana Ghinghina povestea care era relatia cu sotul ei, Alexandru Papadopol.

„El plateste facturile, el e omul care stie cat, ce plateste, si in vacante el are banii. E cumva un fel de protector al nostru. Nu prea avem decizii unde sa conteze cine spune ultimul cuvant. Sigur eu nu sunt dura. As vrea sa fiu mai dura, asa, in general. Business-ul pe care il am mi-a dat si o independenta financiara. De multe ori nu ii spun ca am facut shoppping. Raman bagajele in masina, nu vreau sa i se faca rau cand ma vede.

El joaca la teatru, toata spectacolele sunt seara, normal ca dupa 90% din spectacole ramane la o bere. Nu sta pana dimineata. Preponderent este mult mai mult decat mine (n.r. acasa). Eu ies cu fetele. Nu stiu la ce ora vine, dorm. Am ani buni de cand am scapat de zona asta. Cred ca un om daca mai vrea sa mai fie cu cineva este. Nu conetaza cat de geloasa esti”, declara Ioana Ginghina, potrivit spynews.ro.

coral