Unul dintre cele mai importante atuuri pe care le poate avea un model de videochat este și capacitatea de a fi realistă. Ce vrem să spunem mai exact cu această afirmație? Mai ales când ești model începător în videochat trebuie să realizezi că nu toate zilele vor fi la fel în ceea ce privește încasările. Ba chiar în unele zile s-ar putea să fii total dezamăgită, mai ales dacă în ultima perioadă ai avut un profit fabulos. Toată lumea are zile mai puțin bune și suntem conștiente de faptul că, deși sfatul nostru este să lași probleme personale la ușă, uneori pur și simplu interacțiunile din ziua respectivă nu vor avea succes, indiferent de atitudinea ta. Ce vei face atunci?

Adu-ți aminte de avantaje

Oricând ai o zi mai slabă din punct de vedere al încasărilor este important să-ți aduci aminte că acest lucru este absolut normal și că, datorită câștigurilor din videochat, ai putea chiar să recuperezi suma pierdută, sau chiar dublul ei în ziua următoare. Drumul de la începător la model de succes nu poate fi parcurs într-o singură zi și cel mai important este să înveți din greșeli și să asculți cele 4 sfaturi de videochat de la trainerii Models4Models, unul dintre ele fiind  „nu te lăsa descurajată”. Ai de partea ta cea mai bună echipă de traineri și acces la cele mai bune platforme de videochat disponibile pe piață. Noi credem că vei face față unei zile mai puțin bune și că vei reveni și mai puternică. Dacă greșeala a fost una ce putea fi evitată, ai grijă să discuți acest aspect cu trainerul. Altfel pur și simplu uită și treci peste.

Descarcă-te

Cel mai important lucru atunci când ai avut  o zi mai puțin reușită este să nu te agăți de acea frustrare și să o tragi după tine pe parcursul zilei. Vorbește despre ce s-a întâmplat și cum te face asta să te simți. Ai susținerea întregii echipe, de la traineri, colege, manageri, până la psiholog. Discuțiile cu trainerul s-ar putea să-ți ofere răspunsuri la întrebări pe care nici nu știai că trebuie să le pui sau chiar niște strategii pentru a evita aceleași evenimente neplăcute pe viitor. Colegele de asemenea ar putea să-ți împărtășească propriile experiențe și cum au trecut peste frustrările aferente. Îți putem spune cu mâna pe inimă că și modelul care a câștigat o  importantă distincție la YNOT Cam Awards în Hollywood a trecut prin zile mai puțin productive.

Fă sport sau meditează

În funcție de personalitatea ta, s-ar putea să descoperi că una sau chiar mai multe dintre sugestiile de mai sus funcționează. Chiar și așa, de multe ori se întâmplă să luăm cu noi supărările acasă, indiferent dacă nu ne dorim sau nu acest lucru. Pentru a-ți crește nivelul de endorfine ai putea să faci sport sau să meditezi, fapt care te va relaxa cu siguranță și te va scăpa de presiunile acumulate în timpul zilei. Vei uita în scurt timp de ziua mai puțin bună de la muncă și vei fi gata pentru noi provocări.

Răsfață-te

Pentru persoanele extrem de ambițioase și perfecționiste, frustrarea unei zile cu încasări scăzute ar putea să rămână puternică chiar și după ce au înțeles cauzele și au tratat majoritatea efectelor. În acest caz te sfătuim să te detașezi și să-ți distragi atenția prin activități care îți fac plăcere. O ieșire la shopping cu fetele, o înghețată la terasa localului preferat sau poate chiar o seară în doi alături de sufletul pereche s-ar putea să te ajute să scapi de toate grijile.

Prin perseverență suntem siguri că și tu vei avea o poveste de succes! Ce alte metode de a combate stresul ai descoperit? 

coral