Chiar dacă este o vedetă super cunoscută în România, puţină lume ştie ce studii are Oana Zăvoranu. Oana a studiat Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti iar la finalul studiilor nu a ales o meserie juridică, ea optând pentru o carieră în televiziune.

Pe lângă televiziune, Oana Zăvoranu este cunoscută publicului din România pentru rolurile ei din telenovele româneşti dar şi pentru piesele muzicale pe care le-a lansat de-a lungul timpului.

Ce studii are Oana Zăvoranu

Foarte mulţi se întreabă ce studii are, de fapt, nonconformista Oana Zăvoranu. Vulcanică vedeta iese mereu ”la rampa” prin declaraţiile acide pe care le face sau prin postările din mediul online. Genul de femeie rebelă, Oana Zăvoranu declară că nu doreşte să facă niciun compromis.

Oana Zăvoranu a studiat Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, însă la finele anului şcolar a constatat că nu este meseria tocmai potrivită pentru ea şi – având câţiva prieteni foarte buni de familie care cochetau cu televiziunea – a decis să se prezinte la un casting pentru… moderator de emisiuni tv. Iniţial, Oana Zăvoranu nu credea nici în ruptul capului ca va fi selectată. Totuşi, a fost norocoasă şi, fără ajutor din partea prietenilor, ea a devenit prezentatoarea emisiunii „Vara pentru 2” de la postul TVR2.

Marea şansă a Oanei Zăvoranu s-a ivit atunci când a fost aleasă să joace în telenovela „Numai iubirea”, telenovela ce i-a adus o mulţime de fani şi multă faimă. Oana a părăsit TVR2 pentru a lucra la Acasă TV, acolo unde – după ce s-au încheiat filmările la telenovela – a lucrat ca moderatoare a emisiunii Corazon Latino. Ulterior, Oana Zăvoranu a jucat în rolul principal din serialul „Păcatele Evei”.

Oana Zăvoranu este şi cântăreaţă, lansând albumul intitulat „Mai bună ca niciodată”.

coral