Dacă specificul activităţilor tale presupune apelarea frecventă la firmele de curierat sau la serviciile poştale, atunci este indicat să asiguri o extra protecţie pentru bunurile tale, în faţa şocurilor şi a loviturilor. Chiar dacă manevrarea acestora se face cu grijă din partea personalului angrenat în astfel de acţiuni, pentru ca bunurile tale să ajungă intacte le destinaţie, acestea ar trebui securizate suplimentar.

<![endif]–>

Obiecte fragile, preţioase sau delicate

Folosind diferite sortimente şi dimensiuni de pungi din folie cu bule, ai posibilitatea de a proteja aproape orice tip de produs, atât timp cât acesta prezintă riscul de a se deteriora cu uşurinţă. Adoptând acest tip de ambalaj de protecţie, nu doar că te asiguri că obiectele respective nu de deteriorează, ci obţii şi o foarte bună depozitare, indiferent de perioada de timp pe care o vor parcurge până la destinaţie, foliile cu bule fiind extrem de rezistente în faţa multor tipuri de factori agresivi exteriori.

Aparatura electronică şi electrocasnică

Orice tip de aparatură presupune o protecţie suplimentară în faţa şocurilor, pe lângă ambalajul iniţial al acesteia. Calculatoare, tablete, telefoane, aparate radio, console de joc, boxe, ceasuri electronice, cântare de bucătărie, storcătoare sau mixere, toate vor fi mult mai protejate atât timp cât sunt depozitate în pungile potrivite, prevăzute cu bule de aer. Varietatea de modele şi de dimensiuni, oferă posibilitatea alegerii potrivite dimensiunii fiecărui obiect în parte.

Sticle cu băuturi

Indiferent de modul de depozitare şi ambalare, pe durata unui transport sticlele cu băuturi necesită o protecţie suplimentară, bulele de aer deţinute de foliile din care sunt fabricate pungile, oferind cu mare succes siguranţă în faţa şocurilor.

Cosmetice şi parfumuri            

Mare parte din produsele cosmetice şi parfumurile comercializate de marii producători, sunt ambalate şi furnizate în recipiente din sticlă. Pentru a te asigura că un lot de parfumuri sau creme va ajunge intact la destinaţie, poţi apela la suplimentarea ambalajului, folosind pungi cu bule de aer.

Bijuterii şi ceasuri

Bijuteriile şi accesoriile prevăzute cu pietre sau cu diferite tipuri de ornamente elaborate, pot fi deteriorate pe durata unui transport. Din acest motiv, ambalajul iniţial poate fi securizat, adăugându-i-se un strat de folie din plastic cu bule, ideal în amortizarea şocurilor şi protejarea pieselor delicate. De asemenea, cadranele ceasurilor vor fi mult mai în siguranţă dacă ambalajul sau cutia acestora va fi depozitată într-o pungă cu bule de aer.

Obiecte din ceramică

Olăritul şi produsele din ceramică sunt apreciate peste tot în lume, astfel că un astfel de transport care include piese casante, impune depozitarea acestora în pungi protectore, prevăzute cu bule de aer şi ideale pentru securizarea transportului.

Ornamente de Crăciun

Crăciunul reprezintă una dintre cele mai ofertante tematici atunci când se vizeză ornamentele şi accesoriile, astfel că un transport de globuri şi figurine va fi mult mai în siguranţă dacă acestea vor beneficia de un strat protector format din pungi din folie cu bule.

Alege cu atenţie dimensiunile pungilor din folie cu bule astfel încât să corespundă produselor pe care le expediezi. De asemenea, ai grijă la selectarea cutiilor de transport, astfel încât să nu rămână prea mult spaţiu gol în cutie.

 

 

 

  coral