Ediția 2019 a Zilelor Clujului a marcat, prin evenimente și acțiuni aparte, aniversarea unor instituții clujene remarcabile, care au contribuit activ la dezvoltarea orașului în ultimul secol.

Festivalul a adus împreună zeci de mii de participanți în fiecare zi de evenimente. Printre activitățile organizate se numără: teatru, concerte, seară de muzică clasică, activități sportive și culinare, ateliere de creație, cursuri de gătit, proiecții de film, animație stradală, expoziții și scenete istorice.

Parada Zilelor Clujului, care a adunat peste 2000 de participanți, a fost și la ediția din acest an plină de culoare și efervescență, fiind urmărită de peste 8000 de spectatori. De asemenea, peste 7000 de studenți clujeni au pornit luni, 30 septembrie, în marș, pentru a marca începerea noului an universitar și 100 de ani de învățământ românesc la Cluj.

Festivalul Zilele Clujului a fost organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, alături de peste 100 de parteneri – instituții publice, companii din sfera privată, asociații și organizații din societatea civilă, voluntari.

coral