Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă are un trecut tumultos și nu s-a ferit să vorbească despre banii pe care i-a câștigat până acum.

Fosta balerină a avut o relație de 16 ani cu fostul selecționer al naționalei României, chiar dacă acesta era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă

Anul trecut au apărut zvonuri că a fost evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă. Vedeta a negat vehement și a dezvăluit că nu se pune problema de a avea probleme financiare. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat de înţeles că are o avere uriaşă!

„Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina pentru cancan.ro.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă. Este estimat la nu mai puțin de 350.000 de euro.

Fosta amantă a lui Piţurcă a fost dată în judecată de asociaţia de propietari. A fost în desfăşurare un al patrulea proces de executare silită. Vica Blochina mai avea de plată aproximativ 3000 de euro.

Cum își ascunde vârsta fosta iubită a lui Victor Pițurcă

Vica va împlini 47 de ani în luna august, dar toți fanii ei consideră că este mult mai tânără. Fosta balerină are 225.000 de urmăritori pe rețelele sociale și nu se ferește să posteze imagini în care este îmbrăcată sumar.

Cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut că apelează des la medicul estetician. A apelat la injecții cu botox și acid hialuronic, dar și la o rinoplastie. Femeia originară din Lituania mai apelează și la alte tratamente care nu sunt invazive.

„Fac foarte mult sport, dacă aş putea aş face asta zilnic. Alerg zilnic pe 1000 de scări, sar coarda, fac abdomene„, le-a mai transmis vedeta urmăritorilor de pe Instagram.

Dezvăluiri incredibile ale fostei amante a lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

„Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita. coral