Una dintre cele mai moderne clinici medicale de obstetrică/ginecologie s-a redeschis în weekend, la Cluj-Napoca. După o investiție masivă și mai multe luni de modernizare, Clinica Halmasan a redevenit principalul jucător pe piața serviciilor medicale, oferind cele mai bune servicii miilor de clienți care îi trec anual pragul.

În cadrul unui eveniment care a avut loc la sediul ultramodern al clinicii, Dr. Petru Hălmăgean, fondatorul clinicii, a fost înconjurat de familie și prieteni, care i-au fost alături nu doar pentru a sărbători relansarea ci și pentru că în cursul zilei de sâmbătă, 25 iulie, cunoscutul doctor clujean și-a sărbătorit ziua de naștere.

Fondată în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai precis în 1996, Clinica Halmasan a fost mereu un etalon al calității în momeniul serviciilor medicale din Cluj-Napoca dar și la nivel național.

Cu o echipă profesionistă, formată din medici de excepție, Clinica Halmasan oferă servicii de obstetrică, ginecologie, pediatrie, endocrinologie, chirurgie generală, precum și cursuri de inițiere mămici, la cele mai înalte standarde de calitate și pregătire.  

Dotat și cu un punct de recoltare în cadrul laboratorului de analize Synlab, conducerea Centrului Medical Halmasan preconizează, în viitorul apropiat, autorizarea și a altor specialități medicale.

 

 

 

 

  coral