Cazurile de dispariție sunt din ce în ce mai dese, însă familiile apelează la ajutorul divin. Această rugăciune a lui Arsenie Boca ajută la găsirea pesoanelor dispărute.

Din păcate, sunt tot mai dese cazurile de dispariție. Indiferent dacă este vorba despre copii, tineri sau bătrâni care au dispărut, durerea celor dragi este una mare. Familiile apelează la ajutorul organelor speciale și al cetățenilor, însă de foarte multe ori dacă au trecut mai mult de trei zile fără a fi găsită persoana în cauză, șansele scad pe zi ce trece. 

Foarte mulți părinți și-au pierdut copiii, după ce au dispărut fără nicio urmă. Zilnic, apelurile la 112 sunt pentru a semnala dispariția unei persoane, iar de atunci începe tot greul. Familia apelează la ajutorul oamenilor legii, dar și a întregii populații. Drama prin care trec persoanele în cauză este inimaginabilă și își pun speranța în Divinitate. Există astfel o rugăciune a părintelui Arsenie Boca ce ajută la găsirea celor dispăruți fără urmă. Chiar dacă șansele sunt reduse, credința și rugăciunea fac minuni, de cele mai multe ori.

Rugăciunea părintelui Arsenie Boca îți poate aduce acasă persoana dispărută
Dacă te afli în această situație care pare fără scăpare și crezi că lucrurile nu mai au nicio speranță, întoarce-ți privirea către Dumnezeu. El mereu a făcut minuni celor care s-au rugat cu credință și multă durere în suflet. Chiar dacă nu crezi, puterea lui Dumnezeu este mare. Părintele Arsenie a lăsat pentru omenire mai multe rugăciuni care fac minuni, printre care se numără și cea dedicată persoanelor dispărute. Dacă e rostită cu credință, există șanse ca o minune să se întâmple.

„Milostivă să-mi fii mie Preasfântă Treime; Milostivă să-mi fii mie Preasfântă Născătoare de Dumnezeu; Milostivi să-mi fiţi mie cei 4 Evanghelişti ai Domnului;

Milostiv să-mi fii mie Sfinte Ioane Botezătorule al Domnului; Milostivi să-mi fiţi mie cei 12 Apostoli ai Domnului; Milostivi să-mi fiţi mie cei 70 Apostoli ai Domnului; Milostivi să-mi fiţi mie toţi sfinţii din ceruri şi toate puterile cereşti; Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Părinţi din ceruri; Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Mucenici din ceruri; Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Cuvioşi din ceruri”.

 

coral