Ies la iveala detalii picante din trecutul lui Hannelore si al lui Bogdan, fosti concurenti la "Insula Iubirii". S-a aflat unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale cuplului care a starnit o multime de reactii in urma participarii la show-ul filmat in Thailanda.

Chiar daca dupa experienta de pe "Insula Iubirii" au decis sa isi mai dea o sansa si sa se casatoreasca, lucrurile nu au mers asa cum isi doreau Bogdan si Hannelore. Fix in ziua cea mare ar fi izbucnit un scandal intre cei doi fosti concurenti la "Insula Iubirii", care s-ar fi putut incheia chiar si cu bataie, caci fix in fata bisericii Hannelore l-ar fi amenintat pe Bogdan ca il va lovi cu buchetul de flori in cap.

Mai mult decat atat, dupa atatea luni si dupa decizia de a divorta, Bogdan i-a facut o surpriza lui Hannelore si nu s-ar fi prezentat la infatisarea in fata notarului pentru semnarea actelor de divort.

In prezent, potrivit unor persoane din cercul de prieteni al lui Hannelore, fosta concurenta la "Insula Iubirii" ar fi in depresie, preferand sa stea numai in casa.

Mai multe detalii despre Hannelore si Bogdan, fosti concurenti la "Insula Iubirii", puteti urmari astazi de la ora ora 14:00, pe Antena Stars, in cadrul jurnalului "Star Magazin", prezentat de Laura Micovschi!

coral