Polițiștii le-au găsit pe cele cinci fete din Dâmbovița care au dispărut în urmă cu patru zile.

Ghica Mihaela Roberta, de 15 ani, Alexandra Costinela Bucur-Chivu, de 16 ani, Ana Maria Hâncianu, de 14 ani, Alexia Lavinia Neagu, de 13 ani şi Florenţa Emilia Drosu, de 18 ani, au plecat joi, 19 decembrie, dintr-un modul familial în care locuiau și nu au mai revenit.

Tinerele au fost găsite în București

În noaptea de 22 spre 23 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sprijiniți de colegii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au depistat cinci tinere care, la data de 19 decembrie a.c., au plecat dintr-un centru de asistență socială din Târgoviște. 

Împreună cu acestea se afla și o altă minoră, de 13 ani, din Târgoviște, a cărei plecare de la domiciliu a fost sesizată de familie în cursul serii de 21 decembrie a.c.

Din primele verificări, se pare că tinerele nu au fost victime ale unor infracțiuni sau abuzuri.

Acestea au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, în vederea audierii și stabilirii tuturor împrejurărilor cu privire la plecarea lor.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române., se arată în comunicatul emis de IPJ Dâmbovița.

coral