Situatie cutremuratoare in cazul Alexandrei si Mihaelei, cele doua fete din Caracal care au disparut fara urma, dupa ce au fost luate de un sofer de ocazie.

Vineri dimineata, politistii au descins la locuinta soferului, un mecanic auto in varsta de 65 de ani, banuit ca le-ar fi ucis pe cele doua tinere.

Cazul este unul parca desprins din filme. Prima care a disparut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Diosti, pentru a scoate bani de la bancomat. Cand s-a intors, s-a urcat intr-o masina la ocazie, apoi a disparut fara urma, conform Observator.

La trei luni distanta, pe 25 iulie, a disparut si Alexandra Macesanu (15 ani), o fata din comuna Dobrosloveni, care s-a intors de la liceul unde invata – tot cu o masina de ocazie. Si ea a disparut fara urma.

Conform unor surse din ancheta, punctul comun al celor doua disparitii este soferul. Folosindu-se de telefonul performant al Alexandrei, Politia a ajuns la casa mecanicului auto, unde au gasit oase si haine. Aceleasi surse sustin ca ar fi vorba despre trei tinere ucise si arse, in butoaie.

Barbatul este acum suspectat de crima.

coral