Microgaming este unul dintre primii producători de jocuri online de cazinou, lansând primul soft dedicat în anul 2004. Reprezentanții săi susțin că au dezvoltat cel mai mare sistem de jackpot-uri, plătind peste 1,2 miliarde de euro în mai puțin de 17 ani.

Sloturile produse de acest furnizor se regăsesc în oferta majorității cazinourilor legale de pe piața românească, aflându-se în topul preferințelor jucătorilor. Iată care sunt cele mai apreciate 5 jocuri, în versiunea demo, de la Microgaming pe casino-mrbit.com:

Mega Moolah

Este slotul care a adus, de-a lungul timpului, cele mai mari câștiguri din istoria păcănelelor. În 2019, slotul Mega Moolah a declanșat de 12 ori Mega Jackpotul, plătind peste 300.000.000 de lei. De asemenea, la începutul anului 2020, producătorul Microgaming a pus la bătaie un jackpot imens de aproape 50.000.000 de lei.

Grafica este foarte simpatică, cu animale din junglă desenate într-un ton optimist, dar ce interesează în primul și în primul rând la acest joc este jackpot-ul progresiv afișat în partea de sus a ecranului. Călătoria prin centrul savanei îți poate aduce oricând un jackpot de peste 40.000.000 de lei.  Simbolul Wild al Regelui Leu este o caracteristică de bază a slotului Mega Moolah. Pe lângă faptul că substituie celelalte simboluri, câștigul se va dubla atunci când apare pe role într-o combinație câștigătoare. Un alt simbol pe care vrei să îl vezi pe ecran este Maimuța Vraci Scatter care îți aduce unele dintre cele mai valorase combinații câștigătoare, alături de bonusul rundelor gratuite. Acestea vor fi declanșate de apariția a 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, oriunde pe role, în timpul jocului de bază.

Game of Thrones

Inspirat din seria cinematografică de succes cu același nume, slotul „Game of Thrones” are două variante: una cu 15 linii de plată și cea Megaways, cu 243 de linii de plată. formează combinații câștigătoare pe 15 linii de plată.

Pictogramele reprezentate de cărțile de joc aduc cele mai mici câștiguri, între 0,2x și 6x miza rotirii câștigătoare, în cazul în care pe linia de plată se stabilizează între 3 și 5 simboluri. Mai valoroase sunt simbolurile tematice: monedele cu emblemele regatelor (între 2x și 50x). Logo-ul seriei are funcția de simbol Wild.

Dacă apare de trei ori pe ecran, simbolul Scatter aduce rotiri gratuite. Ești pus să alegi ce casă vrei să reprezinți, fiecare alegere însemnând număr de runde suplimentare și un factor de multiplicare diferite:

·       Baratheon – 8 rotiri gratuite și factor de multiplicare 5x

·       Lannister – 10 rotiri gratuite și factor de multiplicare 4x

·       Stark – 14 rotiri gratuite și factor de multiplicare 3x

·       Taragaryen – 18 rotiri gratuite și factor de multiplicare 2x

Thunderstruck II

Este un slot inspirat din mitologia scandinavică. Simbolurile reprezentând cărțile de joc aduc câștiguri între 0,50x și 15x miza rotirii. În schimb, dacă pe ecran se aliniază între 3 și 5 simboluri reprezentând personajele mitologice nordice (Valkyrie, Odin, Loki si Thor), castelul sau corabia vikingilor, câștigul ajunge și la 50x miza rundei. De asemenea, fiecare zeu aduce un număr de rotiri gratuite.

·       Valkyrie – 10 rotiri gratuite cu factor de multiplicare 5x

·       Loki – 15 rotiri gratuite cu funcție specială Wild Magic

·       Odin – 20 de rotiri gratuite cu funcție specială Wild Raven

·       Thor – 25 de rotiri gratuite cu câștiguri în cascadă

Logo-ul jocului este simbol Wild (5 pictograme plătesc 100x miza), iar ciocanul lui Thor este simbol Scatter (5 pictograme plătesc 600x miza). 

Jurassic Park

Este inspirat din filmul cu același nume, având 243 de modalități de câștig. Prezintă imagini ale multor dintre actorii importanți din film, printre tot felul de dinozauri. Background-ul se încadrează perfect în atmosfera parcului tematic, astfel că poate fi puțin înfricoșător dacă îl joci noaptea, pe întuneric.

Simbolul Scatter este reprezentat de țânțarul care aduce de 300x miza rotirii, dacă apare de 5 ori pe role. De asemenea, acest simbol aduce rotiri gratuite. Și celelalte simboluri speciale declanșează runde suplimentare: Tyrannosaurus Rex (12 rotiri gratuite), Velociraptor (12 rotiri gratuite), Triceraptors (12 rotiri gratuite), Brachiosaurus (12 rotiri gratuite), Dilophosaurus (12 rotiri gratuite). Logo-ul jocului este simbolul Wild.

Football Star Deluxe

Ești gata să te simți ca un star din lumea fotbalului? Ai această ocazie, măcar pentru câteva ore. Tot ce trebuie să faci este să deschizi slotul Football Star Deluxe și să te „pierzi” în el. Este un joc generator de adrenalină, acțiunea petrecându-se pe un teren de fotbal, acolo unde se întâmplă evenimente care într-un meci adevărat.

Simbolul Wild este chiar logo-ul jocului și înlocuiește orice alt simbol cu excepția Scatter-ului, care Scatter (Cupa de aur) aduce un câștig de 880x miza rotirii dacă apare în 5 exemplare pe ecran. Cele mai valoroase simboluri „obișnuite” sunt fotbalistul în tricou roșu (23,52x miza rotirii), cel în tricou verde (11,52x miza rotirii) și cel în tricou galben (8,32x miza rotirii). Există și funcții speciale, precum Rolling Reels, Wild Reels și Free Spins Bonus cu Multiplier Trail. coral