Cele mai rele zodii. Fiecare zodie are o parte negativă, dar există câteva care reacționează foarte urât atunci când nu le convine ceva și e vai de cel care trebuie să le suporte reacțiile. Sunt zodii care, odată stârnite, greu se mai pot potoli. Pleacă din calea lor dacă vrei să-ți fie bine. Păstrează distanța cu orice preț.

Iată care sunt cele mai rele zodii

Zodia Berbec

Nativii născuți în semnul zodiacal al Berbecului sunt de temut, mai ales atunci când se supără. Răutatea lor se manifestă în principal prin agresivitate verbală. Pot scoate cuvinte foarte urâte și deși sunt conștienți că greșesc, nu se pot abține și fac tot posibilul să te denigreze total. Sunt foarte morocănoși și nu ezită să te taxeze la cea mai mică greșeală. Au tendința să-i îndepărteze pe cei din jur fix din această cauză.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt foarte periculoși din cauza naturii lor duale. Acum îți zâmbesc, acum te lovesc cu o vorbă grea de nu mai știi încotro să te ascunzi. Sunt capabili de multă răutate și apelează la toate mijloacele să se răzbune atunci când cred că asta este soluția. În spatele zâmbetului lor stau intenții ascunse pe care puțini le pot descifra. Pe cât sunt de sensibili, pe atât pot fi de tirani.

Zodia Scorpion

De departe, cei mai răi dintre cei răi sunt nativii zodiei Scorpion. Sunt capabili să poarte ranchiună ani întregi. Acești nativi sunt ca un cărbune acoperit, niciodată nu le poți intui intențiile. Se supără greu, dar când o fac e rău de tot pentru că se manifestă ca un vulcan. Adună tot felul de nemulțumiri și când ți-e lumea mai dragă, le varsă pe toate dintr-o dată, fără să-ți dea ocazia să te aperi.

Zodia Vărsător

Pe nativii zodiei Vărsător ori îi iubești, ori îi urăști. Nu prea există cale de mijloc în ceea ce îi privește. Sunt foarte dificili și capricioși. Puțini sunt cei care le intră în grații cu adevărat și chiar și ei trebuie să facă mari compromisuri ca să se înțeleagă bine cu Vărsătorii. Au nevoie de foarte multă atenție, le place să te vadă supus și umil, nu își cer scuze niciodată și se alintă la orice vârstă. coral