Pandemia a lovit-o bine pe Andreea Esca în pandemie. Are șansa să recupereze după ce va deschide un hotel la Cluj.

Andreea Esca a pierdut un milion de lei în anul 2020. Compania Andreea Esca SRL, administrată de soțul ei, Alexandre Eram, a avut o pierdere anuală de aproximativ 40.000 de lei, cu toate că în anul precedent, 2019, societatea avea un profit de 1,16 milioane de lei. Datele acestea au reieșit dintr-un bilanț depus de societate la Ministerul Finanțelor, potrivit cancan.ro.

Andreea Esca plănuiește să deschidă un hotel în Cluj-Napoca
Recent, Andreea Esca a decis să își deschidă un hotel în Cluj, chiar lângă Catedrala Catolică. Aceasta a achiziționat mai multe clădiri istorice în centrul istoric al orașului, ele urmând să-și schimbe destinația din imobile de rezidență în apartamente de închiriat. De asemenea, tot la Porumbacu de Sus, Andreea Esca a deschis și un lanț de pensiuni, conform playtech.ro

Imobilul va avea un etaj, mansardă şi o terasă imensă, trei curţi interioare, grădini, parcare subterană cu 16 locuri. Deja toate aprobările necesare au fost obţinute.

Terenul pe care se va construi imobilul de lux are 1.144 mp, conform actelor aprobate de Consiliul Local şi este la o aruncătură de băţ de catedrală. Pentru că Esca, Eram şi ceilalţi proprietari nu pot demola clădirea istorică cu valoare de patrimoniu, ei o vor modifica şi renova total. În acest scop au angajat o echipă de şase arhitecţi. Potrivit aprobării date de Consiliul Local, investitorii au obligaţia ca în doi ani să ridice clădirea., anunță click.ro.

Cum și-a câștigat Andreea Esca primii bani
Andreea Esca și-a câștigat primii bani acceptând un rol într-un film. Vedeta era în liceu atunci și a jucat într-un film regizat de Geo Saizescu. Castingul avusese loc chiar la liceu și Andreea Esca a prins un rol în peliculă. “Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” a spus Esca, în urmă cu ceva timp.

coral