A 5-a ediție a celui mai mare festival din România, UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august. Organizatorii au anunțat concertul de la Cluj-Napoca al lui Robbie Williams – nume mondial ale cărui cântece sunt ascultate de zeci de milioane de fani.

Și în acest an Municipiul Cluj-Napoca găzduiește artiști internaționali extraordinari, precum Tom Jones, Enrique Iglesias, Michael Bolton, Sarah Brightman, Deep Purple și alții. Aceste evenimente contribuie la statutul de ”oraș-magnet” al Clujului, la o efervescență culturală aparte și au un impact pozitiv în multe sectoare conexe din municipiu.

Surpriza pe care au pregătit-o organizatorii festivalului UNTOLD, pentru ediția aniversară, este una care depășește toate așteptările: în această vară, pe scena principală a festivalului va urca entertainer-ul numărul 1 al lumii, artistul britanic, Robbie Williams! Concertul din vară, de la Cluj-Napoca, este unul special și asta pentru că artistul și-a ales pentru anul 2019 doar câteva concerte în întreaga lume, în această elită numărându-se și festivalul UNTOLD.

Organizatorii festivalului promit că spectacolul va fi unul cu adevărat suprem, pus în valoare și de producția impresionantă pe care o vor pregăti pentru acest eveniment. Show-ul va dura peste 1 oră și 30 de minute și va însuma peste 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă, alături de superstarul britanic.

coral