Compania IULIUS continuă să sprijine personalul medical și campania națională de vaccinare împotriva Covid–19. De curând, în Iulius Mall Cluj s-a inaugurat un punct de vaccinare, unde se pot imuniza atât copiii, cât și adulții.

Împreună cu Nucleul Județean de vaccinare și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Iulius Mall Cluj a deschis un centru de imunizare împotriva Covid–19, unde sunt așteptați clujeni de toate vârstele. Echipa medicală este prezentă în zona pasarelei din Iulius Mall Cluj, în fiecare zi de joi și vineri, în intervalul orar 14.00 – 20.00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 09.00 până la 20.00.

La centrul de vaccinare din Iulius Mall Cluj se pot imuniza și copiii cu vârsta de peste 12 ani, cu serul Pfizer–BioNTech. Adulții se pot vaccina atât cu Pfizer–BioNTech, dar și cu Johnson & Johnson, aceștia având posibilitatea de a alege serul cu care vor să se imunizeze. Acum te poți imuniza și fără programare, fiind necesar doar buletinul. Persoanele de altă naționalitate, care locuiesc în România și vor să se vaccineze, o pot face prin prezentarea cărții de identitate sau a pașaportului.

Compania IULIUS continuă astfel demersul de susținere a personalului medical inițiat încă de la începutul pandemiei, atunci când a donat peste 150.000 de euro către spitalele din orașele în care este prezentă prin proiectele sale. Totodată, Iulius Mall a donat 100.000 de lei pentru susținerea sistemului medical din Cluj-Napoca, prin proiectul „Un Singur Cluj”.

 

 

coral