Un elev din Piteşti a trimis o cerere învățătoarei sale. Băieţelul, elev de şcoală primară, i-a cerut cadrului didactic un lucru benefic pentru „fericirea copilului”. Văzând cererea impresionantă, învăţătoarea a publicat imaginea pe platforma de socializare Facebook, devenind astfel virală.

Ce i-a cerut un elev învăţătoarei sale

Marți, un elev i-a solicitat învățătoarei sale să nu le mai dea teme pentru acasă vinerea, acest lucru fiind „benefic pentru fericirea copilului”.

„Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan Şaman, vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este mesajul transmis de Ștefan învățătoarei.

Impresionată de modalitatea în care elevul și-a argumentat  cererea, învățătoarea a acceptat să nu le mai dea copiilor teme, cel puțin în vinerea aceasta.

„Se aprobă! Motivarea este FOARTE TARE!”, a fost răspunsul ei la cererea lui Ștefan, pe care apoi a publicat-o pe Facebook.

„No, ce să fac acum? La o așa motivare… Cel puțin pentru vinerea asta….. m-a blocat. Dar eu încurajez să își spună opinia!”, a scris învățătoarea în postare.

Nu doar învățătoarea a fost impresionată de argumentul adus de elev, având în vedere că postarea a adunat peste 4.100 de reacții și 10.000 de distribuiri, în mai puțin de 24 de ore.

coral