News Flash:

Cetăţean chinez prins pe Aeroportul Cluj-Napoca, pentru ca a ascuns în bagaj bijuterii de aur de peste 10 kg

7 Mai 2019
1714 Vizualizari | 0 Comentarii
Bijuterii din aur

Peste 10 kilograme de bijuterii de aur au găsit poliţiştii de frontieră ascunse în bagajele unui cetăţean chinez, pe Aeroportul Cluj-Napoca. Cetăţeanul chinez le-a spus poliţiştilor că a cumpărat bijuteriile din diferite târguri de antichităţi.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, un cetăţean chinez în vârstă de 32 de ani s-a prezentat luni, la Aeroportul Cluj-Napoca, pe sensul de ieşire din ţară, călătorind pe ruta Cluj-Munchen-Beijing.

Lucrătorii Brigăzii Antitero au informat că au suspiciuni cu privire la bagajele cetăţeanului chinez, astfel că poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali le-au verificat şi au găsit mai multe obiecte vechi şi bijuterii din metal alb (cercei, inele, brăţări), susceptibile a fi din argint, în greutate totală de 10.737 grame.

Cetăţeanul chinez a declarat că le-a achiziţionat de la diverse persoane din diferite târguri de antichităţi. Întreaga cantitate bunuri a fost reţinută de către autoritatea vamală, urmând a fi predată Trezoreriei Cluj şi Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Cluj în vederea evaluării şi expertizării.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chinez bijuterii aeroport cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0936 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043132 (s)