Uneori a fi bun cu oamenii este propria rasplata, dar aceasta femeie a fost rasplatita de la cine se astepta mai putin!

Melina Salazar este chelnerita si nu s-a plans niciodata ca trebuia zilnic sa aiba de-a face cu clienti care ii vorbeau urat, sau care ii faceau probleme, avea mereu grija ca mai ales pe acestia sa ii serveasca cu un zambet.

Asa se face ca, atunci cand un client de 89 de ani a inceput sa isi faca o rutina din a veni sa manance zilnic la restaurantul unde lucra, Melina a fost singura care accepta mereu sa il serveasca.

Walter ,,Buck” Swords era un om care ii trata mereu pe titi cei din jur cu multa lipsa de respect. Dar, zi dupa zi, cu rabdare nesfarsita, Melina i-a luat comanda si i-a adus mereu mancarea exact asa cum ii placea. Ea nu se supara ca ii vorbea urat sau ca avea un temperament urat, i-a raspuns mereu la fiecare vorba de batjocura cu un zambet.

Acest lucru s-a intamplat timp de 7 ani! Dar iata ca intr-o zi Walter nu a mai aparut. Melina se intreba de ce pana cand i-a vazut in ziarul local necrologul.

Peste ceva vreme ea a fost contactata de un avocat care i-a spus ca, deoarece a fost atat de buna cu el, Walter i-a lasat o mostenire. Datorita rabdarii si tolerantei Melinei fata de el, Walter i-a lasat cel mai mare bacsis din viata ei: 50.000 de dolari si o masina!

coral