Brigitte Nastase a parasit ”Ferma”, dupa duelul cu Otniela, spre bucuria celor mai multi dintre concurenti. Ba chiar Morosanu a fost in culmea fericirii atunci cand fosta sotie a lui Ilie Nastase a pierdut lupta cu Otniela. Cine a castigat concursul, dupa eliminarea brunetei?

Reality-show-ul “Ferma“, difuzat de Pro TV, a inceput in urma cu aproximativ trei luni, cu 18 concurenti, unii cu notorietate, altii mai putin cunoscuti. Surse din PRO TV au dezvaluit ca marele castigator al „Fermei” ar fi chiar Marius Craciun, unul dintre cei mai linistiti si tacuti concurenti din casa. Aceleasi surse au marturisit ca ar fi intrat la duel cu nimeni altul decat Catalin Morosanu.

Ce a castigat Marius Craciun la ”Ferma”

Marius Craciun este cel mai castigat dintre concurenti, pe langa premiul de 50.000 de euro, pe care l-ar fi primit, sportivul s-ar fi ales si cu Diana Belbita. Care nu ii este deloc indiferenta. Si, dupa cum crede toata lumea, o sa inceapa o frumoasa poveste de dragoste, in afara competitiei.

Diana Belbita si Marius Craciun! Ceea ce parea doar o stransa prietenie incepe sa se transforme in altceva. Cei doi s-au apropiat foarte mult si nu doar o singura data au impartit priviri complice. Intr-o seara, de indata ce s-a dat stingerea in casa, Marius s-a furisat in patul Dianei, urmatoarele minute fiind condimentate cu alinturi, imbratisari, mangaieri ascunse.

„Nu, nu am o relatie. Nu am o relatie de foarte mult timp, m-am concentrat mai mult pe cariera. Cereri in casatorie am primit o gramada. Eu inca il astept pe tipul acela  care sa imi placa atat de tare incat sa fiu eu prima care ii zice, sa fie atractia aceea brusca. Efectiv sa mi se puna pata pe el si sa spun ca orice face este perfect, este genial„, a declarat Diana Belbita, insa nu este exclusa infiriparea unei povesti de dragoste, tinand cont ca ambii sunt singuri si in cautarea dragostei.

coral