O poliţistă aflată în timpul serviciului care a fost fotografiată de o persoană a făcut furori pe tot internetul.

Aflată pe teren, agentul de poliţie se ocupa de ridicările auto din Bucureşti în faţa unui hotel celebru.

Fotografia cu poliţista trasă prin inel a ajuns virală în doar câteva ore.

Internauții nu s-au oprit de la adresa comentarii atât de laudă, cât și răutăcioase.

„Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?!”, au transmis cei de la Sindicatul Europol pe pagina lor de Facebook.

Un poliţist din Bucureşti nu a putut interveni la o urgenţă. Motivul: era la pensat
Dacă domnișoara din imagine se afla pe teren pentru a-și exercita meseria, un coleg de-al său nu a primit tocmai laude.

Un agent de poliție din cadrul Secției 23 de Poliţie din Bucureşti este cercetat disciplinar după ce s-a dus la pensat în timpul programului.

Poliţistul care efectua o patrulă mixtă cu un jandarm, nu a putut interveni la o urgență sesizata pentru că s-a dus la pensat.

Jandarmul l-a reclamat pe colegul său polițist după ce a trebuit să dea explicații în fața superiorilor. Cele povestite de jandarm au fost confirmate și de către cosmeticiana care l-a pensat pe polițist.

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind un incident în care a fost implicat un agent de poliție aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, pentru corectă și completa informare a opiniei publice, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele clarificări: Subofițerul jandarm, aflat în patrulă cu agentul de poliție de la Secția 23, care s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru, a acționat conform procedurilor legale și a raportat ierarhic incidentul pentru clarificarea și dispunerea măsurilor corective care se impun în astfel de situații de către comisia de control stabilitată în acest scop”, a declarat Jandarmeria Capitalei.

În replică, agentul de la Poliția Sector 3 a Capitalei a motivat că nu a părăsit zona de patrulare. Incidentul s-a produs în data de 23 ianuarie 2021, potrivit bugetul.ro.

Conform raportului dat de sergentul-major către conducerea Batalionul 1 Jandarmi, agentul de poliție a părăsit zona de competență pentru a merge în zona Dristor, „unde polițistul s-a pensat”. coral