Bărbatul găsit în pădurea Ciurila, vineri, ar fi un medic din Mediaș, dat dispărut la finalul lunii aprilie.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la plecarea voluntară a unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, din locuința sa situată in Cluj-Napoca.

Vineri, în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localității Ciurila, a găsit cadavrul unei persoane.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție.

În urma examinării exterioare a corpului acestuia nu au fost identificate urme de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

La data de 7 mai a.c., polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, fiind vorba de bărbatul din Mediaș, județul Sibiu, plecat voluntar la data de 21 aprilie a.c., potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Cine este bărbatul găsit mort în pădurea din Ciurila

Potrivit observatornews.ro, bărbatul găsit mort în pădurea din Ciurila, judeţul Cluj a fost identificat. Este vorba despre medicul Ştefan Budai din Mediaş, în vârstă de 57 de ani, care a fost dat dispărut pe data de 21 aprilie. Cu o zi în urmă, în jurul prânzului, potrivit familiei, el plecase voluntar din locuinţa pe care o avea în Cluj-Napoca.

Înainte de dispariţie, Ştefan Budai şi-a lăsat toate documentele şi lucrurile personale pe bancheta maşinii fiului său. Lângă acestea se afla şi un bilet de adio în care scria că s-a săturat de viaţă. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, printre care şi sinuciderea. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ucidere din culpă. coral