Din momentul in care Edith Gonzalez a primit diagnosticul crund din partea specialistilor, un barbat celebru din Mexic i-a fost alaturi pana in ultima clipa… Mai mult, partenerul de viata al regretatei actrite de telenovele are o relatie foarte apropiata cu fiica ei dintr-o alta relatie. Inainte sa moara, indragita vedeta si-a surprins milioanele de fani din toate colturile lumii cu un mesaj extrem de emotionant.

El este barbatul celebru care i-a fost alaturi lui Edith Gonzalez in lupta cu cancerul

Edith González a anuntat in vara lui 2016 ca are cancer, explicand intr-un mesaj postat pe Instagram ca medicii au descoperit “tesuturi canceroase” in abdomenul ei, iar la un an distanta, boala a intrat in remisie. Din nefericire, anul acesta temuta maladie s-a declansat din nou in organism, relateaza jurnalistii de la CNN. In toti cei aproape trei ani de lupta cumplita cu maladia mortala, vedeta a fost sprijinita moral si nu numai  de sotul ei Lorenzo Lazo, care este un cunoscut producator mexican.

Regretata actrita de telenovele si Lorenzo Lazo s-au cunoscut in 2004, insa au inceput o relatie la sfarsitul lui 2009. Edith González a devenit sotia producatorului mexican pe 24 septembrie 2010 si au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul mexican. Ei nu au niciun copil impreuna, inca Constanza, fiica vedetei l-a vazut intotdeauna pe sotul mamei sale drept un tata.

Ultimul mesaj postat de Edith Gonzalez inainte sa moara

Cu cateva zile inainte sa moara, Edith González a asternut pe o retea de socializare cunoscuta cateva ganduri pozitive si sfaturi pretioase. Ultimul mesaj postat de regretata artista pe Twitter a fost facut public pe 29 mai si a fost insotit de o poza emotionanta in care o girafa isi saruta pe cap puiul.

“Buna dimineata!!!!! Astazi ni se da o noua oportunitate de a iubi, stiu ca suna siropos, dar este adevarat. Iubiti in fiecare secunda, bucurati-va de darul vietii! Chiar si cea mai simpla miscare pe care o face corpul nostru este un simbol al libertatii si iubirii”, a scris Edith González pe contul sau oficial de Twitter.

Edith Gonzalez, declaratie emotionanta despre moarte si lupta cu cancerul

“Sunt femeie, fiica, sora, cetateana, mexicana si fiinta universala. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor si a tuturor femeilor din generatie in generatie care traiesc in mine, si prin mine. Sunt libera si sclava precum ele, precum noi toti. Noi, femeile, suntem niste aventuriere: am studiat, am dansat, am ras cu pofta si am iubit. Si avem responsabilitatea de a le spune si celor ce vin ca merita sa traiesti din plin. Avem o singura viata si deci o singura sansa sa stralucim. Va vorbesc din proprie experienta, iar eu, ca persoana ce nu a fost niciodata punctuala, nu am de gand sa ajung la timp nici la cel din urma strigat. Imi pare rau, dar mai am multe lupte de dus, multe zambete de impartit, multa arta de admirat. Asa ca, Moarte, aseaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere”, spunea Edith González in martie 2017.

Edith Gonzalez – biografie

Edith González s-a nascut pe 10 decembrie 1964 la Monterrey, Nuevo León, Mexic. Pe cand avea doar patru ani, ea a debutat in telenovela “Cosa juzgada”, iar 8 ani juca in filmul “El rey de las gorillas” si la numai 13 ani cunoaste gustul succesului cu rolul din “Los ricos también lloran (Si bogatii plang)”, unde a aparut alaturi de deja celebra Veronica Castro.

In 1999, dupa rolul din “Dragostea invinge”, Edith si-a intrerupt cariera plecand la Paris pentru a studia baletul si limba franceza. In 1993, a jucat in “Inima salbatica / Corazon Salvaje”, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. Este filmul care ii aduce celebritatea in intreaga lume, implicit in Romania, unde telenovela a fost urmarita de milioane de oameni dupa 1990. In 2001, ea revine cu alt rol memorabil in “Salomé”, iar telenovela ajunge in peste 20 de tari din intreaga lume, inclusiv in tara noastra, unde a avut un succes imens.

Edith Gonzalez a vizitat Romania in aprilie 2007, avand o scurta participare in telenovela “Inima de Tigan”, difuzata de postul Acasa TV, unde a interpretat rolul unei faimoase producatoare care vine in tara noastra pentru a se informa asupra obiceiurilor si traditiilor tiganilor. Actrita era casatorita din 2010 cu omul de afaceri mexican Lorenzo Lazo si avea o fiica in varsta de 15 ani, pe nume Constanza. coral