Este considerat unul dintre cei mai simpatici polițiști, însă multă lume se întreabă cine este și cum arată soția lui Marian Godină. Acesta se declară cel mai norocos bărbat deoarece s-a însurat cu Georgiana, femeia visurilor lui. Ca o curiozitate, cei doi s-au căsătorit în aceeași zi cu Prințul Harry și Meghan Markle, Marian Godină făcând și o glumă în acest sens.

Fost polițist rutier, actual membru al forțelor de intervenție rapidă din cadrul Poliției Brașov, Marian Godină formează de trei ani o familie cu Georgiana. Și dacă el este foarte cunoscut, foarte multe persoane vor să afle detalii despre jumătatea acestuia. Marian Godină este căsătorit cu Georgiana, o tânără minunată cu care omul legii se înțelege foarte bine.

Cine este soția lui Marian Godină

În 2018, Marian Godină se căsătorea cu Georgiana, iar acum se simte norocos că s-a însurat cu femeia visurilor sale. El a devenit celebru în urmă cu câțiva ani, dar puțini știu cine este femeia care îl face fericit. Cei doi s-au căsătorit în Scheii Brașovului și au petrecut în Poiana Brașov. În aceeași zi, a avut loc și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iar Marian Godină a postat un mesaj amuzant pe rețelele de socializare. „Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris Marian pe rețeaua de socializare lângă o poză cu soția sa îmbrăcată în rochie de mireasă.

Nașii celor doi sunt fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, și soția sa, Gabriela. Polițistul postează des imagini cu soția sa, iar internauții îi complimentează, dar frumusețea Georgianei stârnește invidie pentru unele persoane. Între Marian și Georgiana Godină este o diferență de vârstă de 6 ani, iar unii internauți au comentarii răutăcioase cu privire la faptul că ea pare mai tânără decât el.

Și totuși, atât de mult o iubește Marian pe soția sa încât i-a cumpărat o Alpaca. La insistențele Georgianei, Marian Godină a cumpărat un animal mai puțin întâlnit în gospodăriile românilor. Acum, Pablo face parte din familia Godină.

Marian Godină a devenit cunoscut după ce a criticat statul român

Pe atunci agent de poliție, Marian Godină a devenit cunoscut după ce a demascat abuzurile din interiorul Poliției Brașov. Acesta a reușit să adune în doar câteva zile 200 de mii de fani pe pagina sa de Facebook, iar zeci de mii de oameni i-au dat like la postările sale. Marian Godină a oprit pe dreapta un șofer beat, care a recunoscut fapta într-un mod extrem de inedit, folosind un limbaj jignitor. La scurt timp, polițistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care povestea evenimentul, motiv pentru care șefii lui nu au fost încântați.

Aceștia i-au cerut lui Godină să își închidă pagina de socializare, dar Marian a preferat să renunțe la viața de polițist. După câteva ore, contul său de socializare a fost apreciat de mii de oameni, iar serverul poliției din Brașov a primit multe mesaje de la internauți care îl lăudau pe polițistul Marian Godină. A doua zi, șefii săi i-au cerut acestuia să revină la muncă și să mai posteze pe Facebook. De atunci, Godină este foarte activ pe rețelele de socializare, iar postările sale amuzante au devenit virale. De asemenea, opiniile sale au stârnit și reacții negative.

„Mi-am dorit întotdeauna să ajung polițist. Deși jucam fotbal de vreo câțiva ani la un club din Brașov, mi-ar fi plăcut să ajung și fotbalist. Mă gândeam și la medicină, mai ales că liceul era unul de profil. În primul rând, mă interesa să fiu repartizat în Brașov. Poliția Rutieră a fost opțiunea pe care am ales-o pentru a prinde un loc în oraș, și nu în vreun sat, deși recunosc că nu eram foarte încântat că voi lucra la «circulație»”, declara în urmă cu ceva timp simpaticul polițist.

În altă ordine de idei, cu privire la cine este soția lui Marian Godină, foarte multă lume îl complimentează cu privire la alegerea făcută: „cum ai păcălit-o?”, este probabil cea mai frecventă întrebare. Ba chiar unutilizator i-a scris că „Sunteți Frumoasa și Bestia”…

  coral