Gheorghe Dinca este acuzat ca ar avea legatura cu disparitia unei fete pe care ar fi luat-o la ocazie. In locuinta barbatului din Caracal anchetatorii au gasit resturi de oase arse si cinci pungi cu carne.

Se crede ca acestea sunt ramasitele Alexandrei Macesanu, tanara disparuta miercuri dimineata, dupa ce a urcat intr-o masina de ocazie.

Gheorghe Dinca este principalul suspect si in cazul disparitiei, Mihaelei Luiza Melencu, din comuna Diosti, judetul Dolj, o fata disparuta in urma cu trei luni.

“In cazul minorei, de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, a carei disparitie a fost sesizata la data de 25 iulie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate. Acestea sunt datele care pot fi comunicate pana in acest moment pentru a nu fi periclitata ancheta, care este in plina desfasurare. De indata ce vor exista date care pot fi furnizate, acestea va vor fi comunicate”, au transmis, oficial, politistii.

coral